Roger’s - Az Órabirodalom

Sportos, modern, fiatalos karórák – nem egynyári használatra
Az AZTORIN órák bemutatása

Kolozsy Attila
Kolozsy Attila | 2020. május 17.

Ma, amikor az óramárkák tobzódó sokszínűsége könnyen zavarba ejti az óraválasztás előtt álló vásárlót, könnyen hihetnénk, hogy már nincs olyan ár- és minőségi szegmens, ami ne volna kitöltve, hiszen szinte bármit választhatunk, bármennyiért.
A hosszú ideig érlelt dizájnterveket egycsapásra lemásolják az olcsó tömegtermékek, külső jegyeikben legalábbis, de beltartalmukban persze messze elmaradva az eredetiktől.

Egy karóra azonban nem csupán külsőség. Egy karóra értékét, tartósságát nagyon sok egyéb szempont is befolyásolja.

A kiválasztáskor pedig magunknak kell mérlegelnünk, hogy mit tartunk fontosnak, és miről vagyunk hajlandók lemondani; mert ha nem korlátlan az az összeg, amit órára kívánunk fordítani, valószínűleg szükséges lesz döntenünk valamilyen irányban.

Könyvjelző

Márka és minőség

Sajnos a kettő nem ugyanaz.

 

Ha egy márkanév közismert, az nem jelenti azt, hogy a minősége is kiváló; csupán azt, hogy az árába az átlagosnál nagyobb marketingköltséget építettek be.

 

Ha egy dizájnóra/divatóra sokat reklámozott, de az ára kedvező, akkor bizonyos, hogy a gyártási költségeket faragták le a lehető legjobban: olcsóbb szerkezetek, és még olcsóbb anyagok használatával.

 

Úgy is fogalmazhatunk: ha igazán jó ár/érték arányú órát keresünk, azt nem a sokat hirdetett, közismert márkanevek között fogjuk megtalálni.

 

A részletek mindent elárulnak: nem a szín számít, nem a forma, és nem is a méret, hanem az, ahogyan a fény visszaverődik az anyagon.

A részletek mindent elárulnak: nem a szín számít, nem a forma, és nem is a méret, hanem az, ahogyan a fény visszaverődik az anyagon.

 

A dizájn értéke

A közismert divatmárkák egymással versenyezve mutatják be újabbnál újabb kreációikat. Így van ez a kifutókon, és így van ez az órák között is. Az, hogy ezek az órák a külsőről, a megjelenésről, a meghökkentésről szólnak, természetes. Azonban ezek a megoldások nem olcsók; egy különleges szíj, egy karakteres számlap, egy merész tokforma bizony lehet igen egyedi, és lehet igen magas az előállítási költsége is – ebben az esetben ezek a külsőségek adják az óránk értékét.

 

Természetes hát, ha a szerkezet, a tok, az illesztések, tehát mindaz, amitől egy óra igazi óra volna, olcsóbbításra kerülnek.

 

Ez a divatmárkák szempontjából azonban nem probléma, mert a kollekciók évszakonként változnak, és nem is cél, hogy valaki évek múltán is ugyanazt az órát viselje. Ilyen a műszaki kialakítása, és ilyen az alkatrészutánpótlása is: bizonyos alkatrészek egyáltalán nem, de még a gyári szíjak sem rendelhetők évek múltán. A jelszó ez: tessék újat vásárolni, mert már van jóval divatosabb, dizájnosabb, menőbb.

 

Ha tehát nem erre a nyárra, nem 1-2 évre keresünk órát, akkor jobb, ha másfelé tekintünk.

 

Az anyagminőség és a gondos kidolgozás félhomályban is érzékelhető; az érintés sokkal kevésbé képes becsapni bennünket, mint a szemünk.

Az anyagminőség és a gondos kidolgozás félhomályban is érzékelhető; az érintés sokkal kevésbé képes becsapni bennünket, mint a szemünk.

 

Aztorin Karóra, Férfi, Sport család, 173551

Merész fellépés tökéletes arányérzékkel

A KATEGÓRIÁJÁBAN EGYEDÜLÁLLÓ MINŐSÉGET KÍNÁLÓ AZTORIN stílusában is kiemelkedő: fekete-rózsaarany színeihez ízléssel adagolnak némi pirosat, és részletgazdag, aprólékosan kidolgozott számlappal mutatják meg, hogyan képzelnek el egy mai, modern, fiatalos dinamizmust sugárzó, felsőkategóriás megoldásokat alkalmazó karórát.

Egy AZTORIN legnagyobb, kézzel fogható előnye, hogy olyan minőségű és tömörségű anyagból készül, amelyet más márkáknál csak többszázezres árcímkével ellátva találunk; és ez kiérződik a tok súlyából, fényéből, tapintásából azonnal, és egyértelműen.

Azt pedig, hogy komoly, felelősségteljes, hosszú távra készülő órával van dolgunk, a professzionális anyagon és megmunkáláson túl az is mutatja, hogy egy AZTORIN óraüvege csak és kizárólag teljes mértékben karcálló, erős, vastag, nyomásnak, ütésnek, intenzív napi használatnak is ellenálló zafírkristályból készülhet.

A hosszú alkatrészutánpótlási periódus, és a 4 éves, ápoló karbantartással, baleseti károkra vonatkozó kiterjesztéssel kiegészített Roger’s Prémium Garancia+ már csak ráadás ezekhez a magas értékű, nem mindennapi karórákhoz.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »

Könyvjelző

Sportos, modern, fiatalos karórák – nem egynyári használatra  Az AZTORIN órák bemutatása
Roger's Premium

WEBSHOP

www.orabirodalom.hu
Tel.: +36 (20) 335-3333
E-mail: 
Elérhetőségeink: Roger's premium
Roger's Premium
Debrecen, Piac u. 31.
Tel.: +36 (20) 335-3333
E-mail: 
Nyitva tartás: Hétfő-szombat 10:00-18:00
Elérhetőségeink: Roger's
Roger's
Debrecen, Batthyány u. 22.
Tel.: +36 (20) 335-3333
E-mail: 
Nyitva tartás: Hétfő-szombat 10:00-18:00

Bemutatkozás

Roger's videó riport

További videók »

5 év Roger's premium
garancia

Svájci óra ajánlataink Japán óra ajánlataink Hírlevél feliratkozás
2020 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
2020 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.

WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
KeresésLakatKosárNyílNyílcbcbcbcbpipa