Menü
Kedvencek
Elixa órák listázása › Böngésszen a teljes kollekcióban
Elérhetőség
Ismerjen meg bennünket › Történetünk, üzleteink, elérhetőségek
5 év prémium garancia
Roger's Prémium+ Garancia › Ismerkedjen meg a garancia részleteivel

ELIXA – Finom elegancia hölgyek számára

Kolozsy Attila
Kolozsy Attila | 2020. augusztus 30.

Karóra – mennyire mást jelent mindenkinek!
Egy karóra ékszer – mondják, akik számára a megjelenés nagyon fontos.
Egy karóra önmagam kifejezése – akik az órát nem csupán egy tárgyként kezelik.
Egy karóra időmérő; egy olyan eszköz, amely megbízhatóan mutatja a pontos időt – számukra ez az elsődleges.
És sokan vannak, akik mindezt egyazon órában szeretnék megtalálni.

Könyvjelző

Tartalomjegyzék:

Órát gyártani nehéz: hiába készült millió és millió darab, hiába az újabb és újabb megoldások, mégis vannak csalódáskeltők, amelyek szépek ugyan, de hamar divatjamúltakká lesznek, vagy mutatósak, ám nem tervezhetünk velük, nemhogy egy életre, de még néhány évre sem, mivel alapvető műszaki hiányosságaik vannak.

 

Talán az egyik legnagyobb hiba, ha azt hisszük, hogy az ismert, vagy ismertnek vélt márkanevek biztosan kiváló minőségűek is.

 

A teljes képgaléria megtekintéséhez kérjük, kattintson a képre

A teljes képgaléria megtekintéséhez kérjük, kattintson a képre

 

Pedig órát gyártani nem is olyan nehéz: kell egy jó dizájner, aki szép, ízléses, mutatós, de nem túlzó módon közelíti meg az időmérés fogalmát és kifejezését egy néhány centiméternyi felületen.

 

Ezt kell azután egy olyan konstrukcióban életre kelteni, amely nem felrúgja az alapvető szabályokat, hanem azok alapján építkezik: hiába nem láthatók a számlaplábak, a szerkezetrögzítők, a tömítőgyűrűk, hiába „megfoghatatlan” a mutatók anyaga, ezek kulcsfontosságúak, és a spórolás következményei pontatlanságban, javíthatatlanságban, bizonytalanságban fog megmutatkozni.

 

Nem szabad takarékoskodni a felhasznált anyagok terén sem, mert egy kopó, rozsdásodó tok csak ideig-óráig marad szép, de egy olcsó, lemezes anyagból készülő, csörgő tok és fémszíj, kivitelén túl a beépített szerkezetet sem fogja tudni óvni és védeni a külvilágtól – pedig ez mindennél fontosabb.

 

Fontosabb, mint maga a szerkezet, hiába ez egy óra központi eleme, dobogó szíve.

 

ELIXA FINESSE – A MODERN ELEGANCIA

Elixa Karóra, Női, Finesse család, 194089
preload

A Nő megszólítása

Minden emberben lakozik számtalan titok. Minden ember tele van érzelmekkel, szenvedéllyel, szép és sötét emlékekkel, ragyogó tavaszokkal és hűvös telekkel, kételyekkel, vágyakkal és hittel.

Az ELIXA tervezői a Nőt szólítják meg, az érzékeny, kortalan, gyönyörű nőt, aki minden vágya, kételye, jó és rossz emléke mellett is hódító akar lenni.

Az ELIXA FINESSE kerek és szögletes, egyszerű és bonyolult, erős és stílusos, épp ezért magával ragadó, izgalmas és lenyűgöző.
Mint a Nő, akinek a csuklójára tervezték.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »
Elixa Karóra, Női, Finesse család, 164418
preload

Voltál már szerelmes?

Mi az ELIXA Finesse? Egy tiszta vonalakkal, egyenes formákkal megálmodott minimalista sorozat, amely mégis mérhetetlenül erős stílussal rendelkezik – ezért is összetéveszthetetlen. Nem, ez nem egy férfiórákat követő sorozat, titka nem abban áll, hogy hagyjunk el mindent, és ebből alkossunk valami újat, hanem a részletekben rejtsük el azt, amit az igazi női szépség jelent: törékenységet, karcsúságot, vagy épp szexi formákat, de minden pillanatban megbabonázó kisugárzást. Mi ez a megkapó kifinomultság? Vegyük kézbe ezeket az órákat, tegyük a csuklónkra, csukjuk be a szemünket, majd pillantsunk rá: ha nem is tudjuk megfogalmazni, de érezni fogjuk. Azért mi tegyünk rá kísérletet: könnyű, keskeny bőrszíjas óra van a kezünkben, de mégsem könnyű súlyú ez – máris egyértelmű, hogy az anyagminőség kategóriákkal magasabb, mint amit az ár feltételezne. A bőrszíj illata nem műanyag, nem újrafeldologozott daráltbőr, hanem valódi bőré, ami a tapintásán is érződik. A tok csiszolása hibátlan, a fénynek tácolni támad kedve a keskeny üvegrámán. A festett szélű üveget finoman és nagyfokú igényességgel kerekítették le, akárcsak a tok hátoldalát, amire ugyancsak érdemes vetni egy pillantást: ez is szívhez szólóan szép, pedig csupán egy hátlap. A lágyan cizellált számlap minimalizmusa ellenére is lehetővé teszi az idő leolvasását, és különleges hatást kelt a festett üveggel kontrasztot teremtő, de azzal harmóniában lévő színárnyalata. Az óra nem kevesebb, mint kilenc különböző színben készül, és mindegyikhez egy karkötő is jár.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »
Elixa Karóra, Női, Finesse család, 154060

A szemnek, a kéznek, és az érzékeknek

Szépségesebb, elbűvölőbb minimalista női óra aligha született, mint a már-már puritán, ám mégis gyönyörű, szemnek, kéznek, érzékeknek kedves sorozat. A lapos, kerek forma az egyenes vonalú, keskeny bőrszíjjal, amely kétszer is átfordul a csuklón, könnyedén ejti rabul azt, aki felveszi. A visszafogottan mintázott számlap válik külön, és alkot mégis elválaszthatatlan egységet a festett üveggel. 12 féle változat – válassz társat magadnak!


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »
Elixa Karóra, Női, Finesse család, 154149
preload

Hogyan lehetsz visszafogottan is vonzó?

Kerek 10 mm-rel kisebb méretével az előbbi modellhez képest már-már picinek számít, de a stílusán ez mit sem változtat: a rafinált, emelkedő, gömbölyített tok – talán nincs is jobb szó rá – visszafogott, ám mégis szexi, sokat ígérő és megunhatatlan.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »
Elixa Karóra, Női, Finesse család, 164472

ELIXA Finesse - képes vagy ellenállni?

Az ELIXA egyik legszebb, legragyogóbb modellje, amely tökéletes érzékkel marad a csillogó, ám mégis ízléses dizájn határain belül. Az ötlet nem új: korábban mások is használtak köveket egy óra számlapján, de ilyen ragyogó hatást még talán senkinek sem sikerült elérnie. És ebben nem csak a kövek, azok színe, elhelyezése, hanem az óra egésze benne van: az elsőrangú, finom bőrszíj, a tökéletesen csiszolt tok, a tokfülek ívelt formája, amely képes egy vékonyabb csuklóra is tökéletesen rásimulni. A részleteiben is tökéletesen megkomponált kollekció darabjai mind-mind önálló egyéniséggel bírnak, amelyek egyetlen közös jellemzője a páratlan szépség.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »
Elixa Karóra, Női, Finesse család, 153984
preload

Miért ne a dizájner irányítsa egy karóra gyártását?

Miért más egy ELIXA, mint a többi divatóra? A számtalan ok egyike, hogy ugyan dizájnerek tervezték, de órások irányították a gyártását – és ez igen nagy különbség. Egy órás tudja, hogy műanyagszerkezetet nem szabad beépíteni egy olyan órába, ami van olyan szép, hogy beleszerethessünk. Egy órás tudja, hogy a szerkezetet óvni kell, de azt is, hogy egy toknak íveltnek, lekerekítettnek, jól viselhetőnek is kell lennie. És a köveket, amelyek egy ilyen óra karakterét adják, úgy kell elhelyezni, úgy kell rögzíteni, hogy azok ne akadjanak be, ne hullhassanak ki. Igen, ez több munka, költségesebb kialakítás, nagyobb odafigyelést, a szakma ismeretét igényli, tapasztalat kell hozzá, és ezt egy dizájner nem tudja, és nem is akarja megtanulni. Ez az órás dolga – és az ELIXÁT nem dizájnerek, hanem órások készítik.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »
Elixa Karóra, Női, Finesse család, 164439

Nyúlánk, karcsú nőiesség

A szögletes órák divatja örök: még akkor is, ha manapság jóval kevesebb készül, mint néhány évvel ezelőtt. A szögletes, hosszúkás forma a nyúlánk, karcsú nőiesség szimbóluma, ami ha jól eltalált, újra és újra elővehető és sikerrel hordható. Szögletes tokot készíteni nem könnyű feladat, különösen, ha nem egynyári használatra szánjuk – az ELIXA azonban nem spórol ebben azesetben sem. A különlegesen mintázott szíj a számlap kockás mintáját viszi tovább – önmagában mindkettő remekmű a maga nemében. Hogyan újítsunk meg egy klasszikus formát? Az ELIXA tudja a választ.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »
Elixa Karóra, Női, Finesse család, 154048
preload

Szaténszíjjal megkoronázott titánium

Az ELIXA órák kivétel nélkül nikkelmentes, allergiát garantáltan nem okozó nemesacélból készülnek, akárcsak a jobb svájci órák. Emiatt a bőrbarátnak tekintett titánium alkalmazása feleslegessé is válna, azonban az acéltól eltérű, szürkés árnyalatú anyag a színe és hangulata miatt mégis helyet követelt magának az ELIXA pompás kollekciójában. De ehhez sem hagyományos formában nyúltak: a matt felület két átellenes sarka fényes polírozást kapott, és a márka igényességének megfelelően ez a kontraszt különbség a számlapon is megjelenik. Mi is csatlakozhatna egy ilyen kivitelű órához, mint egy puha, bársonyos szaténszíj.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »

Hogyan készülnek az igazán jó órák?

Nem kell hozzájuk luxus, de kell átgondoltság, műszaki megtervezettség, jó anyagok, körültekintő megmunkálás, és egy javítható szerkezet; kell az, hogy a profitra való törekvést legyőzze az órák szeretete és tisztelete, de nem csak az óráké, hanem a szakmáé, és igen, a vásárlóké is.

 

Egy órakészítő akkor fog tudni szép és jó órákat alkotni, ha szereti a szakmáját, és tiszteli a vásárlóit.

 

Nem nehéz és betarthatatlan szabályok ezek, mégis klasszikus márkanevek hagyják figyelmen kívül. Vajon alapítóik forognak-e sírjukban?

 

Egy divatmárkától ne várjunk komoly minőséget: ezek csak egynyári használatra szánt, eldobható, eldobandó darabok – mondja ezt a gyártó és a szakma.

 

Egy 50-100e Ft-os óra egynyári használatra? Így hördül fel a vásárló, de valójában nem is hiszi el, hogy a kinézett, majd megvásárolt modellhez nincs alkatrészellátás, és az árcéduláján szereplő érték teljes egészében a külsejében jelenik meg, mert a beltartalma filléres, olcsó, és valóban: eldobandó.

 

Órát gyártani nehéz: a rengeteg típushoz alkatrészt gyártani, azokat tárolni, nyilvántartani, komoly feladat és nagy költséggel jár.

 

Órát gyártani könnyű: mert felelősséggel és tisztességgel végezni ezt mégsem lehetetlen.

 

ELIXA CERAMICA – Időtlen modellek luxusminőségű anyagokból

Elixa Karóra, Női, Ceramica család, 154093
preload

Időtlen szépség

Merjünk álmodni, és lépjünk ki a hagyományos órák világából. Feledjük el a kopó, karcolódó, színkezelt felületeket, és képzeljünk el egy olyan órát, ami lehet fehér, akár a frissen hullott hó, misztikus, titokzatos fekete, vagy épp barátságosan barna, és mindig olyan is marad. Feledjük el a keményített, edzett, ellenálló óraüvegeket, amelyek idővel mégis megkarcolódnak, és helyettesítsük be valóban karcálló, a minerálkristálynál ötször, az acélnál mintegy hétszer keményebb zafírkristályra. És most ne tegyünk mást, mint vegyük kézbe az ELIXA gyönyörű Ceramica modelljeit, és láthatjuk, amint az álom életre kel: egy időtlen óra, amely kívül-belül csodaszép, átgondolt, hibátlanul kivitelezett, és divatoktól függetlenül képes szép maradni.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »
Elixa Karóra, Női, Ceramica család, 154178
preload

A fény játéka

Titokzatos fekete, a fény játékaival hódító fehér, acél, arany vagy rozéarany színekkel körbe ölelten – a szépség kézzel tapintható. Az egész órákat jelző indexek helyére cirkónium köveket helyeztek, az üvegráma pedig tizennyolcszögű szabályos csiszolást kapott, ami ragyogó fényhatást képes kelteni – különösképpen a fekete változataiban. Túlzásoktól mentesen is lehet ragyogót alkotni – ezt példázza az ELIXA Ceramica.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »
Elixa Karóra, Női, Ceramica család, 154177

Kellemes, könnyű, simulékony, Elixa

Ugyanaz a tizenkétszögű üvegráma, mint az előbb, de egy árnyalattal nagyobb, és a kerámiaszíjat egy fonott nemesacél, milanaise szíj váltja fel. Sokan alkalmazzák ma ezt a könnyű, simulékony anyagot, de az ELIXA ebben is más. Más a fénye, más a kidolgozása: a finoman keskenyedő szíj minden részlete szép, ami a felületén és az oldalán is látható, tapintható. A kifejezetten kedvező ár mellett sem kell lemondanunk a lünett karc- és kopásállóságáról, az üveg megkarcolhatatlanságáról, és az ELIXA elragadó stílusáról.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »
Elixa Karóra, Női, Ceramica család, 154044

ELIXA Ceramica: így kell megfizethető áron értéket adni

Egy karóra ékszer, különösképpen egy női csuklón, ahol egy jól eltalált darab az időmérő funkciójából kilépve már mint karkötő tűnik fel. Méghozzá micsoda karkötőként! Az egyenes vonalú darabot a fehér vagy fekete kerámia, és az ezeket közrefogó acélszemek teszik ellenállhatatlanul meggyőzővé. A kivitel most is elsőrangú: a díszítő kövek mélyen, védetten kerültek behelyezésre, az üveg és a kerámia nem kopó, karcálló felületek, a tokozás erős és vízmentes.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »

Az ELIXA a dizájnórák körét bővíti, de tulajdonosi háttere miatt szembe is megy velük.

Az órák háttere, alkatrészellátása ugyanannyira más, mint maguknak az óráknak a minősége és kivitele – mert ragyogóan szép órák, ez kétségtelen.

 

Egy női ékszeróra elkészítése mindig is komoly feladat volt azok elkészítői számára; hiába a férfiórákhoz mérten kisebb igénybevétel, az anyagminőség, a megmunkálás és az illesztések pontos kialakítása a kisebb, vagy épp laposabb tokok esetén komoly műszaki hozzáállást követel.

 

Az ELIXA órák nem akarnak a legolcsóbbak lenni, de a legszebbek közé kívánnak tartozni.

 

Az ELIXA órákból választhatunk többet is, de egyhez is lehetünk hűségesek akár hosszú éveken át, mert a külsőségeken túl a műszaki tartalma is elsőrangú.

 

Az ELIXA nem kedvenc akar lenni, hanem társ; egy olyan óramárka ez, amelynek tulajdonosai a luxusiparból érkeztek, és nem feledték el, hogy mi a gyártói tisztesség és felelősség.

 

És most lássuk, milyenek az ELIXA órák: tiszták, minimalisták, fényűzők, ragyogók, csodaszépek, barátságosak – de mindig, minden porcikájukban, minden apró részletükben: varázslatosan nőiesek.

 

ELIXA ENJOY – Élvezd életed minden pillanatát!

Elixa Karóra, Női, Enjoy család, 164465

Hamisítatlanul női, és csodaszép, és Elixa

A hétköznapok nem csak a munkát vagy a tanulást jelentik, hanem az esti sétákat, a hétvégi kirándulásokat, egy szökőkút csobogó vízének élvezetét, a napfényt, a napkeltét, a naplementét, a baráti összejöveteleket, a meghitt vacsorákat és minden nevetős, boldog, összebújós, összeborulós pillanatot. Az ELIXA Enjoy nem kiskosztüm mellé készült darabok, hanem a sportos, lazább programok kelléke, ami ettől függetlenül nem egy férfi óra kisebb méretben, hanem hamisítatlanul női, és csodaszép, és ELIXA. A multi-funkciós szerkezetek ma már elengedhetetlenek egy sportos női órában, ahogy a kövek használata is mondhatni kötelező elem. Nincs ez másként az ELIXA esetében sem, de a nőiesség, törékenység és finomság hangsúlyos jelenléte ugyancsak szembeötlő. Ezek az órák nem akarnak mindenáron feltűnőnek és túlméretezetteknek látszani; maradnak inkább a laposabb, kellemesebb, lágyabb vonalvezetésnél: kivitelükben, megjelenésükben, színeikben egyaránt. Mert a színek, különösen ennél a modellnél, valóban varázslatosan különlegesek: mind a négy változat egészen mást nyújt, különlegesen gyönyörű módon és formában. Az ELIXA Enjoy játszik a színekkel, és úgy játszik velünk is, olyan bájosan és olyan magabiztosan, mint a világ legszebb Júliája.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »
Elixa Karóra, Női, Beauty család, 164409

A Te színed mit jelképez?

Az acél, a sárga- és rozéarany megszokott színkombinációi mellett a barna igazi különlegességnek számít, különösön akkor, ha az ELIXA kollekciójából választunk egyet. A barna a föld színe, a gondoskodásé, a nyugalomé, a biztonságé, ez a szín jelképezi az egészséget, de egyesek szerint vágykeltő is egyben. Az ELIXA megnyerő színvilágát gazdagító modell tömör nemesacélból készül, a szíjon biztonsági csattal, a tokba gondosan behelyezett cirkónium kövekkel, és tartós, ionizált színezéssel.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »
Elixa Karóra, Női, Enjoy család, 154033

Amikor nem csupán a külső ragyogó

Akár a napi edzések társa is lehet ez a masszív kivitelű, védett koronával, menetes hátlappal ellátott kronográf, igaz, ebben az esetben érdemes a bőrszíjat egy sportosabb gumiszíjra cserélni. A stopperfunkciós, dátumos szerkezet egy átlagon felüli értékű óramű, ami ugyan nem vetekedhet a jobb svájci gyártmányokkal, de az ebben az árkategóriában használt japán szerkezeteknél határozottan magasabb minőséget képvisel.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »
Elixa Karóra, Női, Enjoy család, 154100

A hódító

Hogy lehet e nőies, nagyobb méretű, sportosan elegáns órát készíteni úgy, hogy egyetlen követ sem helyezünk el a tokon vagy a számlapon? Ha ezt az ELIXA modellt kézbe vesszük, egyértelmű a válasz. De miért is ne lehetne? Nem kell hozzá más, mint egy klasszikus forma, amit egy ragyogóan megmunkált tokban keltünk új életre, de nem azért, hogy egy legyen a sok közül, hanem azért, hogy szépségével, varázslatos kisugárzásával hódítani tudjon. Az épített számlap gyönyház fénye minden színében bámulatosan szép, amiben úgy lehet elmerengeni, mint szerelmesnek kedvese ölelésében.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »

ELIXA BEAUTY

Varázslatos szépség és ragyogás a glamour és a romantika jegyében

ELIXA – Finom elegancia hölgyek számára

 

Az ELIXA a nőies órát értelmezi újra ebben a modellcsaládjában.

 

Mitől nőies egy óra? Mitől sportos? Mitől lesz elegáns? És hogyan egyesítsünk mindent egyetlen apró időmérőben?

 

Az ELIXA válasz ez: a legfontosabb a különlegesség és a karakteres megjelenés, mert ez biztosítja, hogy egy óra vonzó és hiteles legyen. A stílusok pedig bátran ötvözhetőek, ha ezt jó arányérzékkel tudjuk megtenni.

 

Elixa Karóra, Női, Beauty család, 191451
preload

Vénuszi szépség

Volt idő, amikor a karórák terén a nőiességet a kicsiny átmérővel, a karcsú és finom kialakítással azonosították a gyártók és a vásárlók egyaránt.

Idővel azonban ez megváltozott, és mind a női, mind a férfi órák növekedni kezdtek, olyannyira, hogy mára teljesen elfogadottá vált a korábbiaknál jó egyharmaddal nagyobb átmérő is; mi több, a női órák utolérték a férfiakat, sőt, ma több olyan női modell is forgalomban van, amely már nagyobb, mint egy sztenderd férfi óra.

Sokan vannak a hölgyek között, akik ezt már túlzónak tartják, mások pont ellenkezőleg, kizárólag „férfiméretű” órát hajlandóak hordani.

Meglehet, ez is közrejátszik abban, hogy míg a hölgyek sokszor választanak férfiaknak órát, az erősebb nem általában nem meri ezt felvállalni. Pedig, ha ők is ugyanannyi odafigyeléssel, szeretettel és gondoskodással keresnék a megfelelőt, mint ahogy a hölgyek teszik ezt, bizonyosan siker koronázná fáradozásukat.

Természetesen ehhez figyelni kell a másikra, ismerni kell az ízlését, egyéniségét, és persze kell némi bátorság is. (Ha azonban ez mégsem lenne meg, örömmel segítünk, hogy ne csak talán, hanem biztosan rátaláljunk a megfelelőre.)

Az Elixa ragyogó Beauty modellcsaládjának vénuszi szépségű darabja a maga 40 mm-vel az igazán látványos női órák közé tartozik, ám rafinált vonalvezetése és bájos részletei miatt ezt cseppet sem bánjuk. Mi több: ha nem volna ekkora, biztosan nem is volna ekkora vonzereje.

Hogy ráérezzünk, hogy miért van ez így, lássuk a részleteket!

A tok hiába nagy, mégis rendkívül karcsú és lapos; emiatt csodaszépen fekszik egy vékony csuklón is, sőt, kifejezetten azon mutat jól. Hozzájárul ehhez a tokkal eggyé olvadó merev acélkarkötő bátor ívű formája is.

A számlap is játszik velünk: a ráma rendkívül keskeny, ami egy fehér, aprólékosan mintázott díszítőelemet von körbe, legbelül pedig a tok színével harmonizáló, gyöngyházfényű felület következik, immár számlapként funkcionálva.

Nem is járhat más ehhez az összeállításhoz, mint két puritán, egyenes vonalú mutató, ami kellően jól látható, de az összképet a legkevésbé sem befolyásolja.

Az óra beállítókoronája az egyedüli, ami valóban kicsi, de ennek sincs más oka, mint az, hogy háttérben maradjon, és ne csökkentse egy pillanatra sem a számlap lenyűgöző mivoltát.

Az Elixa ezzel a modellcsaládjával már nem csupán egy új karórát teremtett, hanem egy lebilincselően szép művészi alkotást.

És ha a fenti leírás vagy az óráról készült fotó nem volna elegendően meggyőző, szeretettel várjuk üzletünkben, hogy személyesen is kézbe vegye és felpróbálja.

A csalódás elképzelhetetlen. A vágyakozás beteljesíthető.

Akár már ma.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »
Elixa Karóra, Női, Beauty család, 164469

Mit jelent ma Nőnek lenni?

A lélegzet is eláll, annyira elbűvölők az ELIXA Beauty legújabb modelljei. Az attraktív formák, legyen szó kerekről, szögletesről, vagy hosszúkásról, kövekkel kirakottról, vagy visszafogott kő nélküliekről, lenyügőzően, rendkívüli meggyőző erővel mutatják be azt, mit jelent ma modern, szabad, két lábbal a földön álló Nőnek lenni, aki határozottságának megszerzésével gyengéd mivoltát sem veszítette el. A Beauty a szépségről szól, a nőiességről, a varázslatról, mindarról, ami ebből a szóból ered: nőiesség. A merev, karperecet imitáló karórák mindig nagy népszerűségnek örvendtek a hölgyek körében: az ELIXA olvasatában ez izgalmas színkombinációkban születik újjá. Nincs más szó rá, mint ez: ragyogóan elegáns.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »
Elixa Karóra, Női, Beauty család, 154164

A varázslat egy próbával veszi kezdetét

Egy örökérvényű dizájn, amelyet az ELIXA kiváló minőségű kidolgozása, és egy apró rafinéria tesz méltán népszerűvé: a lapos milanaise szíj a tokkal azonos szélességben indul, majd fokozatosan, lágyan keskenyedik tovább a csatzárig. Mit jelent ez az apróság? Csupán annyit, hogy ha felkerül egy női csuklóra, onnan nem szívesen veszi le senki. Mindebben persze benne van a festett, oldalsó keret nélküli üveg, a fémszíj finom szövése, és a számlap hibátlan leolvashatósága is. De az igazi varázslat nem fejezhető ki szavakkal: fel kell próbálni inkább.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »
Elixa Karóra, Női, Beauty család, 164412

ELIXA Beauty – a szépség nem hivalkodó, a szépség örök

Mit keres egy ennyire konzervatív, klasszikus modell egy ízig-vérig modern óramárka katalógusában? Talán a legkézenfekvőbb, ha a divat örökké körbeforgó világára tekintünk, és elfogadjuk, hogy minden új mögött egy korábban már elképzelt és létrehozott klasszikus áll, amelyhez visszanyúlni nem bűn, különösen akkor nem, ha ezt szívvel, lélekkel, jó ízléssel teszi egy óramárka. Az ELIXA esetében ebben nem lehet hiba, mint ahogy most sincs, amikor a Cartier 1917-ben bemutatott Tank órájának sziluettjéből alkotnak egy csodaszép, finom árnyalatokkal játszó kis remekművet.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »
Elixa Karóra, Női, Beauty család, 164445
preload

Amikor a sorssal nincs miért ellenkezni

Vannak órák, amik képen képtelenek életre kelni, mert egy fotó nem tudja visszaadni azt, ami benne rejlik, egy fotó nem képes megmutatni, mivé válhat egy ilyen óra, ha csuklóra kerül. Ez a modell is ilyen: sallangoktól mentes, hivalkodástól tartózkodó, de egy pillanatra sem hűvös, hanem élő, eleven, kecses és épp ezért: varázslatos. A keskeny szíj csak keretként szolgál az órához, a háttérben marad, visszafogottan, tartózkodón, az órát engedi érvényesülni, amely kiemelkedve, diadalmasan díszíti a csuklót, amelyre felhelyezték. A keskeny üvegráma légies, könnyed hatást kelt, melyet a kettéosztott számlap még érzékibbé tesz, csak engednünk kell, hogy a fény hol egyik, hol másik felén járja el fénylő násztáncát. Megnézni, felpróbálni, beleszeretni egyet jelent ezzel: a sorssal nincs mit ellenkezni.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »
Elixa Karóra, Női, Beauty család, 164477
preload

Merész, hódító, ellenállhatatlan – ez is ELIXA, még ha egy másik oldala is

Minden Nőben benne van a szenvedély, az érzékiség, amely arra vár, hogy kiengedjék, hogy zabolátlanná, szédültté és minden korábbinál csábítóbbá váljon. Nincs visszafogottság, a színek bátran törnek utat maguknak, és mutatnak állandó körforgást, fényt és árnyékot, nappalt és éjszakát, jelképeznek szabadon szálló madarat, a fa széllel perlekedő lombját, a tenger hullámzását, és mindazt a sok ezernyi érzést, hangulatot, amely minden nőt érint nap mint nap. A fényben tündöklően szép számlap egy pompásan lekerekített tokban születik újjá minden nap, és válik eggyé egy páratlanul szép, üde fantáziával megalkotott fémszíjjal. Az óra megannyi részlete egyenként is elismerésre méltó, de így együtt valami egészen csodálatos született az ELIXA műhelyében.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »
Elixa Karóra, Női, Beauty család, 164461

Mutasd meg, mi rejlik Benned

A tok formájára asszociál a szokottnál némileg szélesebb üvegráma, amelyet mi díszíthetne más, mint az ELIXA betűi. A számlap kiemelt számjegyei ezt a határozottságot viszik tovább, amit az E betűkből formázott, szövet hatású számlapminta tesz lágyabbá és elegánsabbá. A barna, bordó, szürke, az acél, sárga- és rozéarany változatok más és más utat nyitnak meg a női szívek felé. Ez az óra nem mindenkié, de akit eltalál, annak a szívét nagyon meg fogja dobogtatni.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »
Elixa Karóra, Női, Beauty család, 154013

Kifinomult, igényes, és aprólékosan kidolgozott

A Skagen által sikerre vitt szövött milanaise szíjas női ékszerórákat közelíti meg a maga kifinomult, igényes és aprólékosan kidolgozott módján az ELIXA. A minőségi különbségen túl az elegánsabb, finomabb, nőiesebb kivitel is magáért beszél; az ELIXA most sem adja alább, és nem utánoz, hanem újat teremt, a saját elképzelései, a saját elvei, a saját minőség iránti elkötelezettsége szerint. A tokkal egységes egészet alkotó szíj légiesen könnyed, jól viselhető, és pompásan mutat: kicsit ékszer, de nem túl csillogó, épp olyan, mint amit sűrű, dolgos hétköznapokra teremtettek.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »
Elixa Karóra, Női, Beauty család, 154153

Elegancia és kisugárzás - Téged megérint?

Nem kell ahhoz hatalmas méret, hogy egy karóra hatásosan mutassa meg a saját stílusát, képes legyen érzelmek keltésére, szerethető és tisztelhető legyen – ha mindez nem a méret és a tobzódó színek miatt történik, még sokkalta meggyőzőbb is tud lenni. Az ELIXA óráknak sok arca van, de az igazi, mélyen gyökerező lelkivilága ez: a finom elegancia, az ellenállhatatlan báj, az a fajta megnyerő kisugárzás, amely mosolyt képes csalni az arcunkra, akkor is, ha felvesszük, akkor is, ha látjuk valaki más kezén. Az ELIXA szívből jövő órái mindig elbűvölőek.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »

A stílus, az önálló karakter mindennél fontosabb a divatórák világában.

Az ELIXA egyszermind követi a saját útját, és merítkezik abból a világból, amelybe beleszületett. Mindezt olyan minőségben, olyan felelősséggel és olyan kiváló érzékkel teszi, ami árkategóriájában kiemelkedő és elismerésre méltó.

Kevés márka teszi meg, hogy a nevét ne próbálná meg mindkét nem számára vonzóvá tenni.

Az ELIXA ebben is különbözik: az ELIXA kizárólag a hölgyeké.

 

Ismerkedjen meg ezekkel a csodaszép órákkal Ön is!

 

 

Elérhetőségeink: Roger's
Roger's
Debrecen, Batthyány u. 22.
Tel.: +36 (20) 335-3333
E-mail: 
Nyitva tartás: Hétfő-szombat 10:00-18:00
Svájci óra ajánlataink Japán óra ajánlataink Hírlevél feliratkozás
2021 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
2021 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.

WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
KeresésLakatKosárNyílNyílcbcbcbcbpipa