Roger’s - Az Órabirodalom
Adriatica órák listázása › Böngésszen a teljes kollekcióban
Elérhetőség
Ismerjen meg bennünket › Történetünk, üzleteink, elérhetőségek
5 év prémium garancia
Roger's Prémium+ Garancia › Ismerkedjen meg a garancia részleteivel

ADRIATICA – Svájci minőség rendkívül kedvező áron

Kolozsy Attila
Kolozsy Attila | 2020. július 17.

Múló divatórák helyett – ez is lehetne a rendkívüli módon fejlődő svájci ADRIATICA jelszava.

A svájci óra fogalom, ami magas minőséggel, és ehhez mért árcímkével is párosul; az ADRIATICA ezzel szemben inkább a jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint elvét követi, amit persze ők inkább így fogalmaznak meg: jobb a sűrű Rappen, mint a ritka Frank.
(Megemlítendő, hogy a svájci pénzérméken az országot szimbolizáló nőalak, a nemzet anyjának tekintett Helvetia látható; egyedül az 5 frankos érmét birtokolja a szabadságharcos Tell Vilmos, akit mi leginkább a magyar kártyáról ismerhetünk.)

A gyár üzletpolitikája ugyancsak sikeresnek tekinthető: kezdetben még egyszemélyes standként jelentek meg a világ legnagyobb órakiállításán, mára pedig hatalmas, önálló épülettel emelték magasra a márka lassan 90 éve lobogó zászlaját.

Könyvjelző

Tartalomjegyzék:

Az ADRIATICA órái kivétel nélkül megfelelnek az egyre szigorodó svájci gyártási szabályozásoknak: nikkelmentes, nem allergizáló anyagokat használnak, kristályból készült üvegeket, és kizárólag svájci tervezésű és gyártású óraszerkezeteket építenek be, szigorú minőség-ellenőrzés mellett, az olasz határhoz közeli Camorinoban, a Lepontini-Alpok egyik szépséges hegyének tövében.

 

Az ADRIATICA nem akar versenyre kelni a luxusmárkákkal; megfizethető és minőségi alternatívát kívánnak nyújtani azoknak, akik egy reklámozott divatóra áráért valódi értéket választanának inkább.

 

Szakmaszeretet, elhivatottság, és tisztesség: az ADRIATICA ezen elvek szerint dolgozik alapítása óta.

Szakmaszeretet, elhivatottság, és tisztesség: az ADRIATICA ezen elvek szerint dolgozik alapítása óta.

 

Márkás kínai bóvli vagy valódi svájci óra – Ön mit választana, ha még az ár is hasonló?

Az óra- és ékszerüzletek kínálatában népszerű ruházati márkák és jól marketingelt dizájncégek karóráit találjuk; csak néhány név a széles választékból: Tommy Hilfiger, Guess, Armani, Boss, Fossil, Bering, Skagen, stb. Ezek a közismert márkanevek ugyan többé-kevésbé elfogadható minőséget kínálnak, azonban gyártásuk Kínában, Thaiföldön, és más távol-keleti országokban történik.

 

Ennél nagyobb probléma, hogy divatcikkek, ami alatt érthetünk divatos megjelenést, de valójában inkább azt a gyártói és forgalmazói szándékot jelenti, ami arra irányul, hogy ezeket a termékeket évente cseréljük, és mint egy megkopott, kifakult, elszakadt ruhadarabot, dobjuk el, és válasszunk a következő szezonban egy szebbet, újabbat, divatosabbat.

 

Ennek megfelelően alkatrészeket, szervizhátteret a garanciaidő letelte után nem biztosítanak (jórészt az alatt sem, így vagy nem tekintik a felmerülő hibát gyártási eredetűnek, vagy végső esetben cserélik az órának kevéssé nevezhető terméket), hiszen mi értelme is volna azt támogatni, hogy egy divatcikket valaki éveken, évtizedeken át használjon.

 

Ezeknek az óráknak az árai viszont nem feltétlenül alacsonyak, aminek az az oka, hogy a dizájn, a tervezés, a megszokottól eltérő megoldások sem olcsók, és önmagában az, hogy egy karóra nemesacélból készül, ami nem fog allergizálni, rozsdásodni, feltételezi a 40-100,000 Ft közötti árakat.

 

Az ADRIATICA svájci tulajdonosai ezekre az órákra kínálnak rendkívüli alternatívákat: alap- és középkategóriás svájci óraszerkezeteket, teljes mértékben nikkelmentes 316L nemesacélt, saját tervezést, hatalmas választékot, felelős gyártást és támogatást.

 

A gyár széles választékában csodaszép női órák is szerepelnek, ami a svájci órák között kuriózumnak számít.

A gyár széles választékában csodaszép női órák is szerepelnek, ami a svájci órák között kuriózumnak számít.

 

A felelős gyártás alatt üzleti tisztességet kell értsünk, ami minden esetben teljesíti a nemrég szigorított svájci műszaki előírásokat, a SWISS MADE jelöléssel együtt járó kötelezettségeket, a termelés folyamatos korszerűsítését, és a szigorú, kötött minőségellenőrzést.

 

A támogatás pedig azt jelenti, hogy az értékesítés után nem hátrálnak ki a termékeik mögül, hanem javítási, szervizelési hátteret biztosítanak, minimum egy évtizedig alkatrészutánpótlást, ami legfőképp a baleseti károk elhárításakor szükséges, hiszen egy szigorú felügyelet mellett készülő svájci órával gyártási hiba gyakorlatilag nem fordulhat elő.

 

Mindezeket persze több svájci márka is biztosítja, azonban a minőségnek, a tartósságnak és biztos háttérnek ára is van.

 

Stílus, elegancia, érték és minőség: az ADRATICA kiemelkedően jó választás a svájci órák belépő szintjén.

Stílus, elegancia, érték és minőség: az ADRATICA kiemelkedően jó választás a svájci órák belépő szintjén.

 

Az ADRIATICA abban nyújt elementárisan többet, hogy elfogadható és helytálló minőségű óráikat olyan szolid árcímkékkel látják el, hogy a divatcikk kategória nevesebb versenyzőivel egyeznek – mint ahogy az előbbiekben kifejtettük: nem minőség, hanem csupán ár szempontjából; a minőségük, műszaki tartalmuk jóval magasabb és kiemelkedőbb, így egy lapon nem említhetők ezekkel.

 

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy az ADRIATICA nem csak svájci márka, hanem svájci tulajdonban is van; méghozzá családi tulajdonban és irányítás alatt. (Sajnos ma már egyre több ismert márka van kínai, arab, török kézben, ami az órák stílusában, megjelenésében is tükröződik, de az üzleti attitűdben is.)

 

Adriatica Karóra, Férfi, Portofino család, 197967

Vonzó ár, vonzó megjelenéssel: verhetetlen párosítás

A koromfekete tok az üveget övező rózsaarany rámával válik igazán látványossá – ám így sem lesz tolakodó vagy hatásvadász; egyszerűen csak figyelemfelkeltő, hatásos és tiszteletre méltó.

Persze ebben a szép és minőségi kidolgozásnak éppúgy szerepe van, mint a számlap aprólékosságának, a fekete, a szürke és a rózsaarany együttélésének, a komplikált, mégis áttekinthető funkcióknak, és az idő mindenkori pontos leolvashatóságának.

A jelentőségteljes méretű tok mindössze 10 milliméteres vastagsággal párosul, ami így az inges viselethez is alkalmassá teszi – már amennyiben kellő csuklóvastagsággal bírunk a közel 5 centiméteres tokátmérőhöz.

A számlapot fedő üveg a hagyományos minerálkristálynál számottevően erősebb hardlex, azonban az igazi érték a számlap alatt található: a multifunkciós, dátum- és naptárkijelzős szerkezet kifinomultságát a benne lévő 5 rubinkő, professzionális működését pedig rendkívül alacsony fogyasztása, és a beépített apró gombelem merülésének előrejelzése igazolja.

Mindez a stílus, elegancia, érték és minőség egy igazán Adriaticás árral párosul, ami összességében kiemelkedően jó választást jelent a svájci órák belépő szintjén.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »

PASSION modellcsalád

Szenvedély a munkában, szenvedély az órakészítésben – ez emel egy márkát a többi felé, és nem a milliós reklámkampányok.

 

Dátum, holdfázis és tizedmásodperc-pontosságú stopper a gyár egyik új vezérmodelljén.

Dátum, holdfázis és tizedmásodperc-pontosságú stopper a gyár egyik új vezérmodelljén.

 

Az ADRIATICA szenvedélye az órakészítés iránt a kronográfokat magában foglaló Passion kollekcióban jelenik meg a leginkább: egyedi tokformák, karcálló üvegek, tömör nemesacél, és különleges, magas minőségű, professzionális óraszerkezetek alkalmazásával mutatják meg, mire képesek, ha a szívük szerint tervezhetnek.

 

Az ebbe a modellcsaládba tartozó órák helyenként ugyan túllépik a bűvös 100e Ft-os határt, azonban ilyenkor 2-300e Ft-os svájci órák megoldásait kapjuk cserébe.

 

Adriatica Karóra, Férfi, Passion család, 196220

Holdfázis újszerű stoppermegoldással

Eleddig negyedmilliós svájci órákban használt új generációs óraszerkezet működteti az ADRIATICA Passion Moonphase kronográfját, amely a stopperfunkción túl holdfáziskijelzővel is rendelkezik.

A 4 léptetőmotoros, a benne lévő elem lemerülésére is figyelmeztető óramű különlegessége, hogy a stoppermérésnél megszokott két/három segédszámlapot egyre + a központi másodpercre tömörítették, és így az egyedi megjelenés miatt sem kell lemondanunk az akár 12 órányi, tizedmásodperc-pontosságú időmérésről.

Egy ilyen szerkezet nem kaphat átlagos otthont: a tok megint csak többszázezres órákat idéz, természetesen az üveg is értékes zafírkristály, de a legizgalmasabb maga a számlap, amely többlépcsős megépítettsége nyomán sportosan összetett, ám ezzel együtt is áttekinthető és jól olvasható.

A bőrszíj piros varrása és pilóta stílusa is a sportosság irányába mutat, amit persze könnyen módosíthatunk elegánsabb irányba is; a számlap melengető árnyalataihoz akár egy mintázatlan mélybarna is tökéletesen illeszkedne.}


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »

(folytatjuk)

Roger's Webshop

WEBSHOP

www.orabirodalom.hu
Tel.: +36 (20) 335-3333
E-mail: 
Elérhetőségeink: Roger's premium
Roger's Premium
Debrecen, Piac u. 31.
Tel.: +36 (20) 335-3333
E-mail: 
Nyitva tartás: Hétfő-szombat 10:00-18:00
Elérhetőségeink: Roger's
Roger's
Debrecen, Batthyány u. 22.
Tel.: +36 (20) 335-3333
E-mail: 
Nyitva tartás: Hétfő-szombat 10:00-18:00
Svájci óra ajánlataink Japán óra ajánlataink Hírlevél feliratkozás
2020 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
2020 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.

WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
KeresésLakatKosárNyílNyílcbcbcbcbpipa