Menü
Kedvencek

JAGUAR - Svájci órák exkluzív megjelenéssel, prémium minőségben

Kolozsy Attila
Kolozsy Attila | 2023. december 10.

A JAGUAR a svájci órák között az egyik legkülönlegesebb és legkarakteresebb márka, amely minőségében is túlszárnyalja hasonló árú vetélytársait. Saját tervezőműhelyükben semmihez sem hasonlítható egyedi darabokat terveznek, majd ezeket kifogástalan minőségben hívják életre ultramodern gyárukban.

1938-ban, hét évvel azelőtt, hogy a világhírű brit autómárkát bejegyezték, egy kis svájci manufaktúra elkészítette első időmérőit, melyeket JAGUAR néven mutatott be. Nem véletlenül választották ezt a nevet: kiváló minőségük mellett erős karakterükkel is különbözni akartak a megszokott karóráktól, készüljenek azok Svájcban, vagy bárhol a világon.

 

Egy igazi JAGUAR karóra ma is ennek szellemében kel életre: több, és más akar lenni, le akar nyűgözni, érzelmeket akar kiváltani, és soha nem akar középszerű, megszokott és hagyományos lenni. Egy JAGUAR nem stílusos: egy JAGUAR maga a megtestesült stílus, amely az időt nem követi, sokkal inkább a jövőt idézi elénk egy-egy formabontó alkotása kapcsán. Nem szimpla karórák ezek: kinyilatkoztatások, amelyek azt üzenik, hogy a dizájn nem csak a divatmárkáké, mert egy ízig-vérig professzionális svájci óra is lehet lenyűgözően különleges, úgy, hogy közben, ha nem is olcsó, de mégis megfizethetőnek tekinthetjük milliós összegbe kerülő társai között.

 

Ma már nem készülhet JAGUAR óra úgy, hogy a tokja és fémszíja ne elsőrangú kidolgozású tömör és nikkelmentes nemesacél volna, amelynek súlya, tartása és minőségérzete magáért beszél; a bőrszíjak is méltóak a nemes fenevadhoz: nem hatszámjegyű értékes bőrből, ellenben olyan pompás borjúbőrből készülnek, hogy annál aligha létezhet finomabb kivitel; a bőr- és gumiszíjakra pedig gyakorta kerül fenomenálisan szép pillangózár, amely nem csak a szemünket kápráztatja el, mert az is vérbeli JAGUAR, hanem a szíj élettartamát is hatékonyan növeli meg; az órák üvege pedig kizárólag az acélnál hétszer keményebb zafírkristályból készül – mert hisz egy karóra legfőbb vonzereje a számlapja, amit egy nem karcolódó üveg örökké teljes szépségében képes megmutatni.

 

Egy JAGUAR karóra esetében a formabontó és úttörő megoldások oly hétköznapiak, mint egy irodában a reggeli kávé sötétlőn fennkölt illata, amely körbejárja az íróasztalokat, bekúszik az iratok közé, átsiklik a halkan zümmögő számítógépek ventilátorain, majd egybeolvad környezetével, és a hétköznapi munka elengedhetetlen részévé válik.

 

A márka friss és modern kollekciójában pompás kronográfokat, gyönyörű kivitelű, házon-belül készülő szerkezetekkel ellátott automatákat éppúgy találunk, mint hibrid okosórákat, amelyekben egyesül az elegancia és a funkciók gazdagsága.

 

Az órák kiemelkedő minőségéhez az átlagból messze kiemelkedő csomagolás is jár: a női órák finom rózsaszín díszdobozba, a férfiórák látványos fadobozba kerülnek.

 

Ismerje meg a JAGUAR rendkívüli kollekcióját, melyet 5 év Roger’s Prémium Garanciánkkal kínálunk!

 

Jaguar órák listázása › Böngésszen a teljes kollekcióban
Elérhetőség
Ismerjen meg bennünket › Történetünk, üzleteink, elérhetőségek
5 év prémium garancia
Roger's Prémium+ Garancia › Ismerkedjen meg a garancia részleteivel
Elérhetőségeink: Roger's premium
Roger's Premium
Debrecen, Piac u. 31.
Tel.: +36 (20) 335-3333
E-mail: 
Nyitva: Hétfő-szombat 10:00-18:00
Hírlevél feliratkozás
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.

WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
KeresésLakatKosárNyílNyílcbcbcbcbpipa