Roger’s - Az Órabirodalom
    Az Ön kosara üres. Kérjük válasszon kínálatunkból!
Ajánlataink ebben a hónapban
KIEMELT MÁRKÁNK: Bergstern – Most Ballagási Ajándékcsomaggal
NONA Prémium Ezüstékszerek ajándék ékszertisztítóval
RÁDIÓVEZÉRELT faliórák a Fekete-erdőből a német AMS óragyártól
KIEMELT MÁRKÁNK: Bergstern – Most Ballagási Ajándékcsomaggal
Bergstern
Ballagási akciónk keretében a Begstern órák mellé három különleges ajándékcsomagot állítottunk össze - ajánlatunk május 31-ig tart.
A svájci hegyeket szimbolumaként választó Bergstern viszonylag új szereplője a svájci óragyártásnak, de ennek csak az előnyeit érezhetjük: friss, fiatalos modelljeik erőt és dinamizmust sugároznak. A márka központi színe a kék, ami óriási sikert hozott számukra, hiszen a vásárlók jelentős része a sportosan elegáns órákat részesíti előnyben, kortól függetlenül.
Kapcsolódó cikk
Igazodjon el a svájci órák világában! 1. | Szakmai tanácsok egy életre szóló karóra kiválasztásához
Kiemelt Bergstern ajánlataink
NONA Prémium Ezüstékszerek ajándék ékszertisztítóval
Nona
A Nona ékszerek 92.5%-os tisztaságú ezüstből készülnek, fenséges kivitelben.
Minden egyes darab ródiumozott, amely azon túl, hogy gyönyörű fehér színt kölcsönöz az ékszernek, azt is lehetővé teszi, hogy az érzékeny bőrűek is viselhessék. A ródium továbbá meggátolja az ezüst szürkés-fekete elszíneződését, az oxidációt is.
A Nona ékszerek tartósak, rendkívül esztétikusak és maximális hordási komforttal bírnak. Ez utóbbi szempontnak kiemelt figyelmet szentelnek az ékszerek tervezési folyamata során.
Ennek köszönhetően egy Nona ékszer nem csupán csodaszép, de a viselése is kellemes és örömteli.
Az ékszerekbe a legjobb minőségű cirkónium köveket kézzel helyezik be. A kövek briliáns csillogását az 57-szeres fazettázás biztosítja.
A kollekció némely darabja a legnagyobb gondossággal válogatott természetes, édesvízi gyönggyel készül. A válogatás során a gyöngyök alakját és származási helyét is vizsgálják.
A Nona ékszerek a márka saját dizájnereinek tervei alapján születnek, kiváló szakemberek közreműködésével. A szigorú minőség-ellenőrzésre különösen nagy figyelmet fordítanak, ezért talán nem is meglepő, hogy a Nona Belgiumban és Franciaországban igen nagy népszerűségnek örvend.
Annak érdekében, hogy ezek a meseszép ékszerek minél tovább maradjanak ragyogóan szépek: áprilisban minden Nona ékszerhez a német HELI folyadékos ezüstékszer-tisztítóját adjuk ajándékba.
Kiemelt Nona ajánlataink
RÁDIÓVEZÉRELT faliórák a Fekete-erdőből a német AMS óragyártól
AMS
Ugyan a német, fekete-erdei órák klasszikus értelemben az örök életre szóló, fatokos, ingás órákat jelentik, az idő ott sem állt meg: a legrégebbi gyártónak számító AMS választékában mai, modern órák is szép számmal szerepelnek. És ha a külső friss és XXI. századi, akkor a belső is ehhez igazodik: az alábbi modellek mindegyike rádióvezérelt óraszerkezettel készült, ami annyit tesz, hogy az óránk mindig másodperc pontos, és állítani soha nem kell, mert mindent elvégez automatikusan.
Az órák kivitele - egy patinás gyártóhoz méltón - nagyon szép; mondhatni szagra, színre, tapintásra is olyan, ami nem a kínai tömegtermelést, hanem a Baden-Württemberg hegyeinek sűrűn nőtt, magas fáit, és azok illatát juttatja el hozzánk.
Egy szép falióra olyan, akár egy karóra: azt meséli el, hová tartozunk.
Kiemelt AMS ajánlataink
Svájci óra ajánlataink
Japán óra ajánlataink
2018 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
2018 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.

WebDeb - Ahol a weblapok születnek...