Roger’s - Az Órabirodalom
    Az Ön kosara üres. Kérjük válasszon kínálatunkból!
Ajánlataink ebben a hónapban
Legjobb svájci óráink 5 év Prémium Garanciával és Szervizcsomaggal
Louis Erard Héritage automata modellek
Swiss Military by Chrono karórák Prémium Garanciával
RÁDIÓVEZÉRELT faliórák a Fekete-erdőből a német AMS óragyártól
NONA Prémium Ezüstékszerek ajándék ékszertisztítóval
Legjobb svájci óráink 5 év Prémium Garanciával és Szervizcsomaggal
A svájci órák minden kétséget kizáróan ma is a legmagasabb minőséget képviselik - épp ezért próbálja sok gyártó "svájcinak" titulálni az egyébként Kínában készülő óráját.
A svájci órák minőségükhöz mérten igen sokba kerülnek, de léteznek olyanok is, amelyek korántsem megfizethetetlenek.
Alábbiakban azok közül válogatunk, amelyek valóban és igazoltan Swiss Made jelzéssel vannak ellátva, mindegyik javítható szerkezettel készül, konstrukciójuk átgondolt és kipróbált, kiterjesztett garancia vonatkozik rájuk, és bízvást, nyugodt lelkiismerettel tudjuk minden vásárlónk figyelmébe ajánlani. És nem utolsó szempontként: az áruk is kedvező.
Kiemelt ajánlataink
Louis Erard Héritage automata modellek
Louis Erard
A Louis Erard 1931 óta a legnemesebb svájci mechanikus órák gyártói közé tartozik, attól függetlenül, hogy évtizedekig a háttérben készítette a jobbnál jobb óraszerkezeteket, melyeket más, ismert gyárak építettek be óráikba. Emiatt viszont a tapasztalat, a szakmai tudás esetükben jóval magasabb szintű, mint más gyártók esetében.
A Héritage sorozat a Louis Erard előszobájába enged bepillantást, de már itt is különleges színösszeállítású, ragyogóan megmunkált, pompás darabokkal találkozhatunk.
Kapcsolódó cikk
Igazodjon el a svájci órák világában! 1. | Szakmai tanácsok egy életre szóló karóra kiválasztásához
Kiemelt Louis Erard ajánlataink
Swiss Military by Chrono karórák Prémium Garanciával
Swiss Military by Chrono
Egy Swiss Military karóra alapvetően a kalandos, aktív életmódot folytatók számára készül, a sportos megjelenést erősíti, de a kidolgozása a legtöbb esetben olyan eltalált és minőségi hatást kelt, hogy bátran használható elegánsabb öltözékhez is: azért, mert szép, azért, mert férfias, azért, mert erőt és magabiztosságot sugároz, és azért, mert stílusa van. És ez egy óránál ugyanolyan fontos, mint egy férfi esetében.
Ezeket a nagyszerű, ugyanakkor megfizethető modelleket Prémium Garanciával és Szervizcsomaggal kínáljuk.
Kapcsolódó cikk
Swiss Military karórák - a hétköznapok hőseinek | Mit kínál egy svájci óra, ha még az ára is kedvező?
Kiemelt Swiss Military by Chrono ajánlataink
RÁDIÓVEZÉRELT faliórák a Fekete-erdőből a német AMS óragyártól
AMS
Ugyan a német, fekete-erdei órák klasszikus értelemben az örök életre szóló, fatokos, ingás órákat jelentik, az idő ott sem állt meg: a legrégebbi gyártónak számító AMS választékában mai, modern órák is szép számmal szerepelnek. És ha a külső friss és XXI. századi, akkor a belső is ehhez igazodik: az alábbi modellek mindegyike rádióvezérelt óraszerkezettel készült, ami annyit tesz, hogy az óránk mindig másodperc pontos, és állítani soha nem kell, mert mindent elvégez automatikusan.
Az órák kivitele - egy patinás gyártóhoz méltón - nagyon szép; mondhatni szagra, színre, tapintásra is olyan, ami nem a kínai tömegtermelést, hanem a Baden-Württemberg hegyeinek sűrűn nőtt, magas fáit, és azok illatát juttatja el hozzánk.
Egy szép falióra olyan, akár egy karóra: azt meséli el, hová tartozunk.
Kiemelt AMS ajánlataink
NONA Prémium Ezüstékszerek ajándék ékszertisztítóval
Nona
A Nona ékszerek 92.5%-os tisztaságú ezüstből készülnek, fenséges kivitelben.
Minden egyes darab ródiumozott, amely azon túl, hogy gyönyörű fehér színt kölcsönöz az ékszernek, azt is lehetővé teszi, hogy az érzékeny bőrűek is viselhessék. A ródium továbbá meggátolja az ezüst szürkés-fekete elszíneződését, az oxidációt is.
A Nona ékszerek tartósak, rendkívül esztétikusak és maximális hordási komforttal bírnak. Ez utóbbi szempontnak kiemelt figyelmet szentelnek az ékszerek tervezési folyamata során.
Ennek köszönhetően egy Nona ékszer nem csupán csodaszép, de a viselése is kellemes és örömteli.
Az ékszerekbe a legjobb minőségű cirkónium köveket kézzel helyezik be. A kövek briliáns csillogását az 57-szeres fazettázás biztosítja.
A kollekció némely darabja a legnagyobb gondossággal válogatott természetes, édesvízi gyönggyel készül. A válogatás során a gyöngyök alakját és származási helyét is vizsgálják.
A Nona ékszerek a márka saját dizájnereinek tervei alapján születnek, kiváló szakemberek közreműködésével. A szigorú minőség-ellenőrzésre különösen nagy figyelmet fordítanak, ezért talán nem is meglepő, hogy a Nona Belgiumban és Franciaországban igen nagy népszerűségnek örvend.
Annak érdekében, hogy ezek a meseszép ékszerek minél tovább maradjanak ragyogóan szépek: áprilisban minden Nona ékszerhez a német HELI folyadékos ezüstékszer-tisztítóját adjuk ajándékba.
Kiemelt Nona ajánlataink
Svájci óra ajánlataink
Japán óra ajánlataink
2019 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
2019 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.

WebDeb - Ahol a weblapok születnek...