Menü
Kedvencek
A HÓNAP AKCIÓJA: PULSAR KRONOGRÁFOK FÉRFIAKNAK
A SEIKO CSALÁDFÁJÁNAK dinamikus tagja a PULSAR, amely nem csupán egy alulárazott, egyszerűsített reklámtermék, hanem teljesértékű, az anyamárka számára is büszkeségre okot adó modellcsalád.

A tokok számozottak, a kidolgozási minőség az alap SEIKO kollekcióval összevethető, és olyan különösen értékes fejlesztések is megjelennek, mint a napelemes, az automata, vagy a SEIKO nevével összeforrott Kinetic szerkezetek.

Az órák megjelenése felkelti a figyelmet: az ugyancsak SEIKO családtag LORUS-hoz viszonyítva szemmel láthatóan és kitapinthatóan jobb az anyagminőség, a tokok, szíjak felületkezelése egyértelműen kifinomultabb, és a merészebb dizájn mellett is egyértelműen komolyabb órák benyomását keltik.

BALLAGÁSI AKCIÓ!
MÁJUS 31-ig a PULSAR minden kronográf modelljét 20% engedménnyel kínáljuk.
Pulsar
Találós kérdés: a SEIKO precíz technológiájával készül, hasonlóan nagyon megbízható, nagyon menő, nagyon sportos, és nagyon dögösen néz ki, de (min.) 40%-kal olcsóbb. Mi az?

Az 1972-ben, a világ első digitális órájával bemutatkozó PULSAR karóráira tökéletesen illik a fenti jellemzés – persze a SEIKO azért mégis SEIKO, ami a minőségérzetében egyértelműen tetten érhető, de ez mit sem változtat azon, hogy a házon-belüli PULSAR egy olyan fiatalos márka, amely jó minőségű, tartós, és stílusos felvezetése lehet egy akár többszázezres „nagy” SEIKO órának.

A SEIKO csoport sportos, dinamikus márkája a PULSAR, amely a modern japán óragyártás minden előnyével rendelkezik: saját tervezésű dizájn, széles választék, megbízható japán óraszerkezetek, melyek között napelemes és automata modelleket is találunk, mindez mérsékelt áron kínálva.

MIÉRT AJÁNLJUK A PULSAR KARÓRÁIT?
Mert a japán márka a SEIKO irányítása mellett, az anyavállalat technológiáit alkalmazva készíti pontos, megbízható és modern időmérőit, így az évszázados alapokra épülő gyártás precíz, hosszú távra tervezett karórák elkészítését teszi lehetővé.

Az órák anyagminősége és kidolgozása a SEIKO alapkollekciójával vethető össze, ami az órák minőségérzetében, az illesztések pontosságában, és az alacsony gyári tűrésekben jut kifejezésre.

A SEIKO csoport almárkái közül a PULSAR az egyetlen, amelyben az első számú japán gyártó legújabb, legkorszerűbb, saját fejlesztésű és gyártású óraszerkezeteinek alteregói is beépítésre kerülnek: ezek a napenergiát hasznosító SOLAR, az emberi mozgásból táplálkozó és azt eltároló világhírű KINETIC, és a Magic Leverrel, kézi felhúzással és másodpercstoppal is bíró AUTOMATA modellcsalád.

Ugyanakkor a PULSAR nem egy alacsonyan árazott SEIKO; a PULSAR ennél sokkal több: fiatalos, dinamikus megjelenésű modelljeivel az ifjakat, és az ifjú szívvel élő idősebbeket szólítja meg, akik a komoly márkák visszafogottsága, és a dizájnórák túláradó sokszínűsége között szeretnének egy olyan órát, ami úgy kínál kellő izgalmat, hogy szeretetre méltó is tud maradni; ugyanakkor, és nem utolsó sorban: józanul árazott, és megfizethető is egyben.

Mi tehetnénk még ehhez hozzá? Azt, amivel egy karóra élete meghosszabbítható: az ápolás, a karbantartás fontosságának kiemelését, a törődés jelentőségét, amivel az életben számos dolog tehető maradandóbbá és értékesebbé.
Kapcsolódó cikk
Útmutató a japán órák világába
×
Elérhetőség
Akció
Ár Ft-tól Ft-ig
Szűrők törlése

Összes márka kijelölése
Szűrők törlése
Óraforma Tok színe Számlap színe Számlapbeosztás Kövek Szíj anyaga Szíj színe
Óraforma
Tok színe
Számlap színe
Számlapbeosztás
Kövek
Szíj anyaga
Szíj színe
Szűrők törlése
Szerkezet típusa Funkciók
Szerkezet típusa
Funkciók
Szűrők törlése
Tok anyaga Üveg Világítás Vízállóság Korona Hátlap Mutatók Lünett
Tok anyaga
Üveg
Világítás
Vízállóság
Korona
Hátlap
Mutatók
Lünett
Szűrők törlése
Szűrők törlése
Össszes szűrő törlése
Oldalak:
1
2
(117 találat)
Karórák (117 találat) Család:
Fantázianév:
Szűrés Rendezés:
Család:
Fantázianév:
Oldalak:
1
2
(117 találat)
Karórák (117 találat) Család:
Fantázianév:
Szűrés Rendezés:
Család:
Fantázianév:
Hírlevél feliratkozás
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.

WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
KeresésLakatKosárNyílNyílcbcbcbcbpipa