Roger’s - Az Órabirodalom
    Az Ön kosara üres. Kérjük válasszon kínálatunkból!
Ajánlataink ebben a hónapban
KIEMELT MÁRKÁNK: Aztorin - Kiterjesztett Prémium Garanciával
Seiko karórák választható +2 év Prémium Garanciával és Szervizcsomaggal
ELIXA karórák ajándék gravírozási utalvánnyal
PRÉMIUM PARKER tollak extra díszdobozzal
Különleges, SZÉLÁLLÓ, ÖRÖK GARANCIÁS Zippo öngyújtók ajándék gravírozással
KIEMELT MÁRKÁNK: Aztorin - Kiterjesztett Prémium Garanciával
Aztorin
Ha egy AZTORIN karórát kézbe veszünk, azonnal érezni fogjuk azt a mellbevágó különbséget, ami közte, és egy japán, vagy dizájnóra között van.
A tokok, fémszíjak nikkelmentes, tömör, ragyogóan csiszolt nemesacélból készülnek, és ha nem is a luxuskategóriát idézőn, de ebben az árkategóriában szinte semmivel sem összevethető módon.
Az órák üvege karcálló zafírkristály: nem minerálüveg, nem zafír felületkezelésű K1 üveg, hanem valódi zafírkristály, amely hétszer keményebb, mint az acél, és ötször keményebb, mint a „karcállónak” mondott minerálkristály.
Az AZTORIN nem svájci óra, de ha nem akarunk százezer Forint feletti összeget szánni egy karórára, akkor a legjobb választás, ha az anyagát, kivitelét, üvegét, használhatóságát figyelembe vesszük. A szervizháttere, az alkatrészutánpótlása ugyancsak elsőrangú: ezért is adunk rá 4 év jótállást.
Kapcsolódó cikk
Sportos, modern, fiatalos karórák – nem egynyári használatra | Az AZTORIN órák bemutatása
Kiemelt Aztorin ajánlataink
Seiko karórák választható +2 év Prémium Garanciával és Szervizcsomaggal
Seiko
A Seiko számos fejlesztésével világelső, melyek közül talán az egyik legfontosabb a Seiko Astron, amely 1969-ben a világ első kvarc órájaként jelent meg, majd 2012-ben új életre kelt, mint a világ első napelemes GPS karórája; a Seiko nevéhez fűződik az elektromos és automata szerkezetek keresztezéséből született Kinetic is. Azonban a Seiko-t nem ezek miatt tekintjük a legjobb japán óramárkának: a különleges óraszerkezetek legendás megbízhatósága a megtervezettségnek, az átlagon felüli tokozásnak és anyagminőségnek köszönhető.
Kiemelt Seiko ajánlataink
ELIXA karórák ajándék gravírozási utalvánnyal
Elixa
Tisztaság, minimalizmus, szépség és ragyogás - ez mind igaz az ELIXA varázslatosan szép modelljeire. Azonban ezek az órák nem csak szépek, de árkategóriájukban egyedülálló minőséget is képviselnek - nem véletlenül adunk hozzájuk kiterjesztett, Prémium Garanciát.
Válasszon egy igazán hódító ajándékot az új évben, amit mi is kiegészítünk egy meglepetéscsomaggal.

Tegye karóráját, ajándékát egyedivé! Most mminden Elixa női óra mellé ajándék gravírozási utalványt adunk.
Kapcsolódó cikk
ELIXA – Finom elegancia hölgyek számára
Kiemelt Elixa ajánlataink
PRÉMIUM PARKER tollak extra díszdobozzal
Parker
Míg a karórák között a Doxa, addig a tollak esetében a PARKER jelentette évtizedeken keresztül a megfizethető minőséget. A PARKER azonban az elmúlt években nem csupán bevált alapmodelljeit vitte tovább, hanem szebbnél szebb újdonságokat is bemutatott, amelyek ára ugyan magasabb, de még mindig csupán tizedébe kerülnek, mint a luxuskategória íróeszközei.
A PARKER Prémium modelljeit extra díszdobozban kínáljuk, melyben a toll mellett egy Parker tolltartó is helyet kapott - így nem csak saját részünkre lehet remek választás, de ajándéknak sem utolsó.
Kiemelt Parker ajánlataink
Különleges, SZÉLÁLLÓ, ÖRÖK GARANCIÁS Zippo öngyújtók ajándék gravírozással
Zippo
A ZIPPO Az Öngyújtó, de valójában sokkal több ennél.
Akár egy karóra, ez is stílust, jellemet, státuszt szimbolizál, mert mesél és kifejez valamit arról, aki használja. Másrészt a ZIPPO messze nem csupán egy olyan tűzgyújtó eszköz, amelyre örök garancia vonatkozik, jellegzetes kattanó hanggal nyílik és csukódik, feltűnik filmekben (a 2000 mozi között találjuk a Drágán add az életedet, a Kutyaszorítóbant, az Indiana Jonest, a Reklámőrülteket, vagy a Ponyvaregényt, de James Bond kezében is megfordult), és amely szélben is képes ellátni a feladatát: a ZIPPO öngyújtókat legendás történetek teszik halhatatlanná, amelyek arról szólnak, hogyan adtak meleget, fényt, hogy mentettek meg egy-egy hétköznapi helyzetet, vagy védtek meg egy emberi életet.
A ZIPPO gyújtók már a történelem részét képezik, ezért kedvesek a gyűjtők számára is szerte a világon.
Kampányunk keretében minden 10,000 Ft feletti Zippo öngyújtót díjmentesen gravírozunk.
Kiemelt Zippo ajánlataink
Svájci óra ajánlataink
Japán óra ajánlataink
2019 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
2019 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.

WebDeb - Ahol a weblapok születnek...