Roger’s - Az Órabirodalom
    Az Ön kosara üres. Kérjük válasszon kínálatunkból!
Ajánlataink ebben a hónapban
KIEMELT MÁRKÁNK: Aztorin - Most ballagási ajándékcsomaggal
PRÉMIUM PARKER tollak 10% kedvezménnyel, ajándék tolltartóval és extra díszdobozzal
Különleges, SZÉLÁLLÓ, ÖRÖK GARANCIÁS Zippo öngyújtók ajándék gravírozással
KIEMELT MÁRKÁNK: Aztorin - Most ballagási ajándékcsomaggal
Aztorin
Ballagási akciónk keretében az Aztorin órák mellé három különleges ajándékcsomagot állítottunk össze - ajánlatunk május 31-ig tart.
Ha egy AZTORIN karórát kézbe veszünk, azonnal érezni fogjuk azt a mellbevágó különbséget, ami közte, és egy japán, vagy dizájnóra között van.
A tokok, fémszíjak nikkelmentes, tömör, ragyogóan csiszolt nemesacélból készülnek, és ha nem is a luxuskategóriát idézőn, de ebben az árkategóriában szinte semmivel sem összevethető módon.
Az órák üvege karcálló zafírkristály: nem minerálüveg, nem zafír felületkezelésű K1 üveg, hanem valódi zafírkristály, amely hétszer keményebb, mint az acél, és ötször keményebb, mint a „karcállónak” mondott minerálkristály.
Az AZTORIN nem svájci óra, de ha nem akarunk százezer Forint feletti összeget szánni egy karórára, akkor a legjobb választás, ha az anyagát, kivitelét, üvegét, használhatóságát figyelembe vesszük. A szervizháttere, az alkatrészutánpótlása ugyancsak elsőrangú: ezért is adunk rá 4 év jótállást.
Kapcsolódó cikk
Sportos, modern, fiatalos karórák – nem egynyári használatra | Az AZTORIN órák bemutatása
Kiemelt Aztorin ajánlataink
PRÉMIUM PARKER tollak 10% kedvezménnyel, ajándék tolltartóval és extra díszdobozzal
Parker
Míg a karórák között a Doxa, addig a tollak esetében a PARKER jelentette évtizedeken keresztül a megfizethető minőséget. A PARKER azonban az elmúlt években nem csupán bevált alapmodelljeit vitte tovább, hanem szebbnél szebb újdonságokat is bemutatott, amelyek ára ugyan magasabb, de még mindig csupán tizedébe kerülnek, mint a luxuskategória íróeszközei.
Januárban a PARKER Prémium modelljeit 10% engedménnyel, extra díszdobozban kínáljuk, melyben a toll mellett egy Parker tolltartó is helyet kapott - így nem csak saját részünkre lehet remek választás, de ajándéknak sem utolsó.
Kiemelt Parker ajánlataink
Különleges, SZÉLÁLLÓ, ÖRÖK GARANCIÁS Zippo öngyújtók ajándék gravírozással
Zippo
A ZIPPO Az Öngyújtó, de valójában sokkal több ennél.
Akár egy karóra, ez is stílust, jellemet, státuszt szimbolizál, mert mesél és kifejez valamit arról, aki használja. Másrészt a ZIPPO messze nem csupán egy olyan tűzgyújtó eszköz, amelyre örök garancia vonatkozik, jellegzetes kattanó hanggal nyílik és csukódik, feltűnik filmekben (a 2000 mozi között találjuk a Drágán add az életedet, a Kutyaszorítóbant, az Indiana Jonest, a Reklámőrülteket, vagy a Ponyvaregényt, de James Bond kezében is megfordult), és amely szélben is képes ellátni a feladatát: a ZIPPO öngyújtókat legendás történetek teszik halhatatlanná, amelyek arról szólnak, hogyan adtak meleget, fényt, hogy mentettek meg egy-egy hétköznapi helyzetet, vagy védtek meg egy emberi életet.
A ZIPPO gyújtók már a történelem részét képezik, ezért kedvesek a gyűjtők számára is szerte a világon.
Februári kampányunk keretében minden 10,000 Ft feletti Zippo önygújtót díjmentesen gravírozunk.
Kiemelt Zippo ajánlataink
Svájci óra ajánlataink
Japán óra ajánlataink
2018 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
2018 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.

WebDeb - Ahol a weblapok születnek...