Roger’s - Az Órabirodalom
  Ajánlataink ebben a hónapban
  Páros akció: két SEIKO karóra vásárlása esetén vendégünk egy vacsorára a Play Pubban
  Ajándék Félkilós óriáspalacsinta minden 20e Ft feletti Casio órához
  Vallj szerelmet órával: minden ELIXA órát egyedi gravírozással látunk el!
  Minden AZTORIN órához 50%-os kupon a márka prémium kiegészítőire
  Hogy édes legyen minden reggel: ajándék csokoládédesszert minden Atlanta ébresztőórához
  Páros akció: két SEIKO karóra vásárlása esetén vendégünk egy vacsorára a Play Pubban
  Seiko
  A Seiko számos fejlesztésével világelső, melyek közül talán az egyik legfontosabb a Seiko Astron, amely 1969-ben a világ első kvarc órájaként jelent meg, majd 2012-ben új életre kelt, mint a világ első napelemes GPS karórája; a Seiko nevéhez fűződik az elektromos és automata szerkezetek keresztezéséből született Kinetic is. Azonban a Seiko-t nem ezek miatt tekintjük a legjobb japán óramárkának: a különleges óraszerkezetek legendás megbízhatósága a megtervezettségnek, az átlagon felüli tokozásnak és anyagminőségnek köszönhető.

  SZEPTEMBERBEN Páros akciót hirdetünk: két SEIKO karóra vásárlása esetén vendégünk egy vacsorára a Play Pubban.
  Ezen felül minden SEIKO órához 4 év teljeskörű Roger's Prémium+ Garanciát biztosítunk, ápoló karbantartással és baleseti károkra vonatkozó kiterjesztéssel.
  Kiemelt Seiko ajánlataink
  Ajándék Félkilós óriáspalacsinta minden 20e Ft feletti Casio órához
  A japán megbízhatóság megtestesítése, a fogyasztói igényekre reflektáló, azokat újraértelmező termékek, az európai ízlésnek is megfelelő formavilág, és számtalan technológiai újítás, amely egy pillanatra sem válik öncélúvá, mert egyszerre célozza az egyediséget, de még inkább segíti az embert a hétköznapjai során; mindez rendkívül széles, és egyre bővülő termékportfólióban, kedvező áron kínálva - ez a Casio órák világsikerének titka.

  SZEPTEMBERBEN minden 20e Ft feletti Casio karórához egy Félkilós óriáspalacsintát adunk ajándékba a 40es Palacsintázó jóvoltából.
  Kiemelt Seiko ajánlataink
  Vallj szerelmet órával: minden ELIXA órát egyedi gravírozással látunk el!
  Elixa
  Milyenek az ELIXA órák? Tiszták, minimalisták, fényűzők, ragyogók, csodaszépek, barátságosak, de mindig, minden porcikájukban, minden apró részletükben: varázslatosan Nőiesek. A stílus, az önálló karakter mindennél fontosabb a divatórák világában. Az ELIXA egyszersmind követi a saját útját, és merítkezik abból a világból, amelybe beleszületett. Mindezt olyan minőségben, olyan felelősséggel és olyan kiváló érzékkel teszi, ami árkategóriájában kiemelkedő és elismerésre méltó. Kevés márka teszi meg, hogy a nevét ne próbálná meg mindkét nem számára vonzóvá tenni. Az ELIXA ebben is különbözik: az ELIXA kizárólag a hölgyeké.

  SZEPTEMBERBEN: Vallj szerelmet órával! Minden ELIXA órát egyedi gravírozással látunk el!
  Ezen felül minden ELIXA órához 3 év teljeskörű Roger's Prémium+ Garanciát biztosítunk, ápoló karbantartással és baleseti károkra vonatkozó kiterjesztéssel.
  Kapcsolódó cikk
  ELIXA – Finom elegancia hölgyek számára
  Kiemelt Elixa ajánlataink
  Minden AZTORIN órához 50%-os kupon a márka prémium kiegészítőire
  Aztorin
  Ha egy AZTORIN karórát kézbe veszünk, azonnal érezni fogjuk azt a mellbevágó különbséget, ami közte, és egy átlagos japán, vagy dizájnóra között van. A tokok, fémszíjak nikkelmentes, tömör, ragyogóan csiszolt nemesacélból készülnek, és ha nem is a luxuskategóriát idézőn, de ebben az árkategóriában szinte semmivel sem összevethető módon.
  Az órák üvege karcálló zafírkristály: nem minerálüveg, nem zafír felületkezelésű K1 üveg, hanem valódi zafírkristály, amely hétszer keményebb, mint az acél, és ötször keményebb, mint a 'karcállónak' mondott minerálkristály.
  Az AZTORIN nem svájci óra, de ha nem akarunk százezer Forint feletti összeget szánni egy karórára, akkor a legjobb választás, ha az anyagát, kivitelét, üvegét, használhatóságát figyelembe vesszük.

  Szeptemberben minden AZTORIN órához 50%-os kupont ajándékozunk, amely a márka prémium kiegészítőire váltható be: ékszerekre, mandzsetta gombokra, kulcstartókra.
  Kapcsolódó cikk
  Sportos, modern, fiatalos karórák – nem egynyári használatra | Az AZTORIN órák bemutatása
  Kiemelt Aztorin ajánlataink
  Hogy édes legyen minden reggel: ajándék csokoládédesszert minden Atlanta ébresztőórához
  Atlanta
  A németországi Wimsheimben, egy negyedórányira Pforzheim városától, él és dolgozik egy idős úr, akinek az élete a munkája: ő valóban az órák szerelmese. Asztali- és ébresztőóráiról úgy tud beszélni, olyan lelkesedéssel, hogy mindenkit lenyűgöz vele. Minden órája különleges: rádióvezérelt, csendes járású, éjszaka is látható modelljeivel elsőként jelent meg az órapiacon, de ugyanolyan kedvvel és szenvedéllyel tervezi unokái számára a gyerekórákat is.
  Egy ATLANTA óra más mint a többi; egy csipet szerelem mindig ott bujkál a mutatók mögött.

  SZEPTEMBERBEN ajándék csokoládédesszerttel kedveskedünk minden Atlanta ébresztőórához - hogy édes legyen minden reggel!
  Kiemelt Atlanta ajánlataink
  Svájci óra ajánlataink
  Japán óra ajánlataink
  2019 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
  és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
  * Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
  WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
  2019 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
  * Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.

  WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
  KeresésLakatKosárNyílNyílcbcbcbcbpipa