Menü
Kedvencek
MÁJUS 8-IG Jacques Lemans órák 36.000 Ft értékű óraforgatóval
Jacques Lemans
MÁJUS 8-IG az JACQUES LEMANS alábbi listában szereplő modelljeihez egy 36e Ft értékű EDELWOLLE óraforgatót adunk ajándékba.
Kiemelt Jacques Lemans ajánlataink
Ajánlataink ebben a hónapban
NEM CSAK A LUXUSÓRÁKÉRT LEHET RAJONGANI…
NEM CSAK A LUXUSÓRÁKÉRT LEHET RAJONGANI…
Pierre Ricaud
hanem a hétköznapi, megfizethető órákért is – legalábbis akkor, ha többet nyújtanak, mint a megszokott.

A PIERRE RICAUD gazdag választéka (600 féle különböző modell érhető el üzletünkben!) idén Karácsonyra izgalmas újdonságokkal bővült, melyek közül most egy búváróra mintára készült darabot szeretnék bemutatni.

Miben különleges ez a modell, amelyhez hasonlót a Casio, Lorus választékában is találunk?

Abban, hogy meglepően szép a kivitele, jelentősen jobb az anyagminősége, és a formavilága sem a megszokott – és nem csak fazonjában, de műszaki paramétereiben is túlnő a hasonló árú konkurenseken.

A minőség első jele a lemezes, eldolgozatlan belső felületű fémszíjjal szemben a tömör nemesacél használata, ami nem csak komfortosabb viseletet biztosít, de lényegesen tartósabb is – gyakorlatilag örök darabnak tekinthető. (Különösen akkor, ha megnézzük a tokhoz kapcsolódó végszemeket, amelyek ugyancsak tömörek, és a biztonsági zárat, ami ugyancsak nem vékonyka lemezből készült.)
És a fénye: a szálhúzott felületek szembeötlően szebben verik vissza a fényt.
Ez, és a megfogva, megtapintva érzékelhető minőség semmihez sem hasonlítható ebben a 40e Ft-os ársávban.

A tokforma is említést érdemel, amely szakít a hagyományos kivitellel, és rövid tokfülei révén remekül felfekszik egy vékonyabb csuklón is. Ezt érdemes tudni a tok jelentős, 45 mm-es átmérője mellett.

A számlap kristálytiszta, kiváló leolvashatósággal, sötétben foszforeszkáló indexekkel és mutatókkal. A tervezők még arra is ügyeltek, hogy ugyan a forgatható üvegráma teljes egészében nem látható sötétben, de a 0 jelzésnél elhelyeztek a világító pontot.

A búváróra mintára készülő darabok között gyakorta találunk 50 és 100 méteres vízállóságú darabokat, amelyek messze nem alkalmasak intenzív nedves használatra; a PIERRE RICAUD ellenben 200 méterre emelte ezt az értéket, amely jól mutatja, hogy komoly darabbal van dolgunk, amely természetesen nem kíván versenyre kelni árának többszörösébe kerülő órákkal.

Az átgondolt tervezés a beállítókorona védelmében is megjelenik: nincs menetzár, de a tok mindkét irányból védelmezőn veszi körbe a koronát.

Végezetül ejtsünk szót az órát működtető szerkezetről is: ez a Seiko csoportba tartozó, immáron az Orientet is tulajdonló Epson gyártmánya, a Muscle Movement szériából: a dátumkijelzéssel bíró szerkezet -5 és +50℃ között pontos működést ígér 36 hónapon keresztül, a benne lévő 1.55 Voltos gombelemmel.

Nagyon-nagyon szép darab, nagyon-nagyon jó vétel.
Kapcsolódó cikk
PIERRE RICAUD – Minőség szerény büdzséből
Kiemelt Pierre Ricaud ajánlataink
Japán óra ajánlataink Hírlevél feliratkozás
2022 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
2022 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.

WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
KeresésLakatKosárNyílNyílcbcbcbcbpipa