Menü
Kedvencek
Jaguar
Egy JAGUAR karóra napjainkban kizárólag karcálló üveggel, nemesacélból készült tokkal, tömör acélszíjjal, vagy remekbeszabott bőrszíjjal készülhet, és a tulajdonosának hála ugyanabban a svájci gyárban kerül megtervezésre majd összeszerelésre, ahol a JAGUAR mellett az abszolút luxuskategóriába tartozó Perrelet remekműveinek másodpercmutatója is először kel életre. Nem akármilyen környezet ez, amely inspiráló volna bármely óramárka számára.

Egy JAGUAR karóra azonban nem azért JAGUAR, mert az Újvilág helyett Svájc északi, Jura közeli részéről, a Bázeltől délre fekvő Herbetswil-ből származik, hanem azért, mert minden porcikájában olyan, mint a nemes fenevad: lenyűgöző, páratlan és csodálatra méltó.

Egy JAGUAR karóra árkategóriájában alig hasonlítható bármi máshoz: erőteljes stílusa azonnal megszólítja az arra fogékonyakat, ugyanannyira, amennyire el is riasztja a klasszikus hagyományok kedvelőit. Legyen szó akár egy egyszerű hétköznapi darabról, egy JAGUAR ott is kimutatja éles fogainak erejét.

Van, akit lenyűgöznek az apró részletek, és persze vannak olyanok is, akiket teljes mértékben hidegen hagynak a finom árnyalatok, és nem veszik észre egy különleges darab feléjük áramló rezdüléseit.

A JAGUAR karórák azoknak készülnek, akik érzékenyek ezekre a simogató rezgésekre; a maga árkategóriájában egyedülálló dizájn felülmúlhatatlanul stílusos megjelenéssel és pazar kidolgozással párosul.

Azonban a JAGUAR nem divatóra: nem hónapokra vagy néhány évre tervezték, hanem jóval hosszabb időre. Ezt bizonyítja a prémium anyagok használata: a zafírüveg, a tömör és példásan megmunkált nemesacél, az elsőrangú bőrszíjak, a magas minőségű, rubinkövezett, alacsony súrlódású, szervizelhető óraszerkezetek, a professzionális gyártás, és a szigorú svájci minőségellenőrzés.

Legyen szó egy egyszerű, három mutatós karóráról, stopper komplikációval ellátott kronográfról, búváróráról, hibrid okosóráról, automatáról, vagy egy manufaktúra szerkezettel (!) ellátott különleges Open Heart modellről, a JAGUAR minden esetben kimagasló minőséget kínál.

A szárnyaló fantázia, a kidolgozási maximalizmus, és a modern csúcstechnológiák alkalmazása lenyűgöző karórákat teremt, amelyek minden egyes darabjában ott van az élet és az órakészítés szenvedélyes szeretete.
Kapcsolódó cikk
Igazodjon el a svájci órák világában! 1. | Szakmai tanácsok egy életre szóló karóra kiválasztásához
×
Elérhetőség
Akció
Ár Ft-tól Ft-ig
Szűrők törlése

Összes márka kijelölése
Szűrők törlése
Óraforma Tok színe Számlap színe Számlapbeosztás Kövek Szíj anyaga Szíj színe
Óraforma
Tok színe
Számlap színe
Számlapbeosztás
Kövek
Szíj anyaga
Szíj színe
Szűrők törlése
Szerkezet típusa Funkciók
Szerkezet típusa
Funkciók
Szűrők törlése
Tok anyaga Üveg Világítás Vízállóság Korona Hátlap Mutatók Lünett
Tok anyaga
Üveg
Világítás
Vízállóság
Korona
Hátlap
Mutatók
Lünett
Szűrők törlése
Szűrők törlése
Össszes szűrő törlése
Oldalak:
1
2
3
4
(219 találat)
Karórák (219 találat) Család:
Fantázianév:
Szűrés Rendezés:
Család:
Fantázianév:
Oldalak:
1
2
3
4
(219 találat)
Karórák (219 találat) Család:
Fantázianév:
Szűrés Rendezés:
Család:
Fantázianév:
Hírlevél feliratkozás
2022 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
2022 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.

WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
KeresésLakatKosárNyílNyílcbcbcbcbpipa