Menü
Kedvencek

BEMUTATJUK: Seiko márkashopunk kínálata és szolgáltatásai

Kolozsy Attila
Kolozsy Attila | 2024. május 15.

A SEIKO minden szempontból, és abszolút megkérdőjelezhetetlen módon az első számú japán óramárka. Megbízhatósága, történelmi múltja és erős, kitartó munkája, amely azért folyik, hogy ne csak hazájában, hanem minden kontinensen, de legfőképp Európában is elismerjék, és sokkal többre becsüljék, mint egy átlagos távol-keleti terméket. Mindezt úgy, hogy közben a megfizethető árkategóriában, a középmezőnyben, a felsőbb körökben és a luxus szegmensben is képes legyen rá, hogy értéket teremtsen.

A SEIKO büszke hagyományaira, történelmére, innovációira, az órakészítés terén betöltött szerepére, és márkanevére. Talán az egyetlen óramárka, amely pénztárcabarát karóráin és csúcskategóriás luxusmodelljein is (közel) ugyanazt a márkanevet tünteti fel – hittel, büszkén, és hihetetlen szerénységgel.

 

BEMUTATJUK: Seiko márkashopunk kínálata és szolgáltatásai

 

A SEIKO órák így nem csak a hétköznapi emberek mindennapos viseletének kellékei, nem csak a laza, sportos viseletek tartozékai, hanem mindemellett az elegancia, a különleges, ünnepi alkalmak társai is lehetnek, hiszen a gazdag választékban külön modelleket és családokat szenteltek a különböző stílusoknak és élethelyzeteknek.

 

SEIKO MÁRKASHOPUNKBAN arra törekszünk, hogy minél szélesebb palettáját mutassuk be a márka választékának. Az órák Japán óra szaküzletünkben kézbe vehetőek, felpróbálhatóak, ami az online rendelési lehetőségekkel szemben még mindig a legjobb módja annak, hogy valóban megfelelő modellt válasszunk. Nem, nem azért, mert a képek manipuláltak, hanem azért, mert egy órát érezni is, látni is kell saját magunkon.

 

A kinézeten kívül pedig a műszaki tartalom is nagyban befolyásolja, hogy mi az, ami egy adott személy életviteléhez, szokásaihoz valóban megfelel. Ne higgyünk a hangzatos reklámoknak, de a barátoknak, szomszédoknak és fizetett bloggereknek sem, mert csalódás lehet a vége. (Nem csak az automata óra az igazi óra, a napelemes órát sem lehet csak használni, mert gondozni kell azt is, a vízálló, a karcálló, az ütésálló egy karóra esetén teljesen mást jelent, mint amit a köznyelv ért alatta.)

 

BEMUTATJUK: Seiko márkashopunk kínálata és szolgáltatásai

 

35 éve működő óraüzletünk nem azért szaküzlet, mert több ezer féle órát kínálunk, hanem azért, mert minden kimondott és kimondatlan kérdésre igyekszünk felelni, ami döntő lehet abban, hogy egy valóban, minden szempontból megfelelő karóra kerüljön kiválasztásra: legyen az saját részre vagy épp ajándékba választott darab.

 

Professzionálisan felszerelt szervizünk nem csak stabil hátteret biztosít az órák garanciális ideje, majd pedig azon túl is, de rengeteg tapasztalattal is szolgál nekünk, és így vásárlóink számára is.

A legjobb és legdrágább svájci és német műszerek mellett SEIKO specifikus készülékekkel is rendelkezünk, mint a KINETIC órák elektromos töltője, vagy a napelemes szerkezetek akkumulátoraihoz kifejlesztett, 50.000 Lux fényerővel bíró, speciális japán töltő.

 

A szaküzletünkben megvásárolt karórákhoz alapszolgáltatásként biztosítjuk a fémszíjak nyom nélküli méretbeállítását egy speciális svájci szerszámmal, mechanikus szerkezetek esetén pedig a járat- és pontosság beszabályzását, a gyári tűréseknél (napi 20-40 mp. / nap) jelentősen jobb eredményeket elérve.

 

Ismerje meg a SEIKO rendkívüli kollekcióját, melyet 5 év Roger’s Prémium Garanciánkkal kínálunk!

 

 

ROGER’S PRÉMIUM SZERVIZ

ROGER’S óraszaküzletünkben megvásárolt minden SEIKO automata órához díjmentesen biztosítjuk ROGER’S PRÉMIUM SZERVIZ szolgáltatásunkat, amely műszeres vizsgálatokat, a gyári tűrésnél (napi 20-40 mp.) jóval pontosabb beszabályzást, és a fémszíjak személyre szabott méretre igazítását is magában foglalja.

 

A 2 éves gyári jótállás 5 évre meghosszabbítható. Ennek feltétele egy ellenőrzés és ápoló karbantartás az óra 2 éves korában, melyet vásárlóink részére kedvezményes áron végzünk el.

 

Az akár EGYEDI GRAVÍROZÁSSAL ellátott óráinkat DÍSZDOBOZBAN adjuk át, amire extra, szalaggal átkötött DÍSZCSOMAGOLÁS is kérhető.

NYITVATARTÁSUNK

Hétfőtől szombatig, minden nap 10 és 18 óra között.
Seiko órák listázása › Böngésszen a teljes kollekcióban
Elérhetőség
Ismerjen meg bennünket › Történetünk, üzleteink, elérhetőségek
5 év prémium garancia
Roger's Prémium+ Garancia › Ismerkedjen meg a garancia részleteivel
Elérhetőségeink: Roger's
Roger's
Debrecen, Batthyány u. 22.
Tel.: +36 (20) 335-3333
E-mail: 
Nyitva: Hétfő-szombat 10:00-18:00
Hírlevél feliratkozás
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.

WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
KeresésLakatKosárNyílNyílcbcbcbcbpipa