Roger’s - Az Órabirodalom
Elérhetőség
Ismerjen meg bennünket › Történetünk, üzleteink, elérhetőségek
5 év prémium garancia
Roger's Prémium+ Garancia › Ismerkedjen meg a garancia részleteivel

Női órák – mi kell a nőnek, hogy még szebben ragyogjon?

Kolozsy Attila
Kolozsy Attila | 2014. február 27.

Természetesen egy szép női karóra.
De vajon milyen? Vajon képes lehet egy férfi eltalálni annak az embernek az ízlését, akiért bármire képes volna? Vajon szívünk hölgye örülne igazán egy új órának? Vagy inkább válasszunk valami hasznos konyhai holmit, amivel megkönnyítjük mindennapjait?

Könyvjelző

Tartalomjegyzék:

Ha ajándékot keresünk, ezek a kérdések könnyen felmerülhetnek bennünk. Alábbiakban tanácsokat szeretnénk adni, vagy sokkal inkább – szeretnénk megosztani tapasztalatainkat, melyek elsősorban egy szívet megdobogtató karóra kiválasztásához kívánnak segítséget nyújtani, azonban akik figyelmesen olvassák sorainkat, akár más ajándék sikeres kiválasztásához is találhatnak ötleteket.

 

A teljes képgaléria megtekintéséhez kérjük, kattintson a képre

A teljes képgaléria megtekintéséhez kérjük, kattintson a képre

 

Miért válasszunk karórát?

Annyi minden mást is lehetne: ékszert, telefont, laptopot, tabletet, kozmetikumot, masszázs utalványt, könyvet, cd-t, ruhát, cipőt, ajándékutalványt, virágot…

Nézzük hát sorban: ékszernek kevés nő tud ellenállni, de ha minőséget akarunk, bizony mélyen zsebbe kell nyúlni. Az biztos, hogy egy gyémántokkal kirakott nyakékkel könnyet csalhatsz a kedves szemébe, de mégsem lesz úgy szem előtt, mint egy karóra. Az viszont igaz, hogy akik megcsodálják majd a gyönyörű nyakán, azoknak mind elmondhatja, hogy tőled kapta. De kit is akarsz levenni a lábáról? Őt vagy a barátnőit?

A telefon, a laptop, a tablet ma borzasztóan népszerű a hölgyek körében is. Aligha volt valaha is olyan műszaki eszköz, amihez ennyire kötődtek nők, mint ma ezekhez a kütyükhöz. Mondhatni annyira a mindennapok részévé váltak, hogy már-már szeretik ezeket. De meddig? Amíg nem kapnak egy újat. Aztán az enyészeté lesz mindahány. A technika rohamosan fejlődik, és egy-két év alatt idejétmúlttá, nehézkessé, uncsivá, cikivé válnak, és jobb, újabb kell. Egy eltalált karóra viszont nem hogy 1-2 évre, de egy életre szól!

Parfüm, krém, egy finom, különleges tusfürdő – szuper ajándék, de hamar elfogy és nyoma vész. Mély nyomot nem hagyhatunk vele.

Masszázsutalvány – most komolyan, más kezébe akarod adni a nődet? Tanulj meg néhány alapfogást, és kényeztesd te magad!

Egy jó könyv – ha párod szeret olvasni – jó választás, és elég, ha átbújod a könyvespolcát, és keresel egy újdonságot valamelyik kedvenc szerzőjétől. Szakácskönyvet azért ne vegyél.

Egy eredeti CD, képes szövegkönyvvel, fotókkal ma már a különleges ajándékok közé sorolható. Azért, mert tele van a gépe zenével, azért ne feledd, hogy egy ízlésének megfelelő, de ismeretlen muzsika is szép ajándék lehet. Vagy egyik kedvencének albuma is, mondjuk egy különleges, limitált kiadású változatban – ma egyre több ilyen jelenik meg, amit jó kézbe fogni, átlapozni zenehallgatás közben.

Egy könyv, egy cd jó ajándék, de inkább kiegészítésnek ajánlható – mondjuk virág helyett… bár, a lányok szeretik a virágot, még akkor is, ha azt mondják, ó, nem kellett volna.

Az ajándékutalvány jó céges ajándéknak, de nem személyesen tőled neki. Légy kreatív, légy bátor! Dicsőség csak a bátrakat illeti meg!

Ellenben egy női óra teljesen más világ. Ékszer, ami hasznos. Hasznos, mert szükség van rá. Nincs még egy olyan dolog, amit napjában többször is megnézünk. Így az ajándékod állandóan szem előtt lesz.

Az órájához igazodva megy munkába, indul ebédelni, tér haza. Ezt figyeli, ha megbeszélése van a főnökével, vagy ha randira megy, amin remélhetőleg te is jelen vagy. Hiányozni fog neki, ha otthon felejti. (De nem fogja.) Reggel, délben, este vele van, és így egy kicsit te is. Mert tőled kapta, és ez minden nap eszébe fog jutni. Lehet ennél nagyszerűbb ajándékot adni?

De el kell találnod, mi áll jól neki, mi passzol a stílusához, mit fog szeretni. És ez nem is olyan nehéz, mint hinnéd.

 

The Moodmaker swiss made női óra

The Moodmaker swiss made női óra

 

Hogyan válasszuk ki a tökéletes karórát?

Az ajándékválasztás nem abban a pillanatban kezdődik, amikor bemegyünk egy (óra)üzletbe, és még nem is akkor, amikor eldöntjük, hogy ajándékot szeretnénk választani.

Nem helyes, ha a boltokat járva kezdünk el inspirációkat, ötleteket keresni – ez komoly előtanulmányt igényel.

Ha most azt mondod, kedves olvasó, hogy ej, hát nekem holnapra kell valami átütő, szuper dolog, és nincs időm előtanulmányokra, akkor rendben, megpróbálunk segíteni. De ne feledd, legközelebb megfontoltabbnak, előrelátóbbnak kell lenned. Nem lehetsz (hosszú távon) olyan pasi, aki csak a hódítás időszakában aktív, leleményes, odafigyelő és lelkes. Ha fontos neked az, akivel vagy, és valóban szereted, figyelned kell rá minden nap, és minden percben. Ha ezt nem teszed, érezni fogja, már nem akarod úgy, mint az elején. És amikor látszólag minden ok nélkül borul ki egy semmiség miatt, ne tárd szét a kezed, és ne hp-zd le, mert bizony lehet, hogy csak a szeretethiány készítette ki.

 

Egy nő szinte bármit megbocsát, ha érezteted vele, hogy szereted, úgy, ahogyan csak szeretni bírsz valakit: erősen és szenvedélyesen.

Lássuk, mire kell figyelned. Arra, min akad meg a szeme. Ha vásárolni megy, kísérd el, és ne hőbörögj, hogy nem értek haza időben a meccsre. Ez most fontosabb, sokkal fontosabb. Ha megáll egy órás kirakat előtt, te nézd meg a férfi órákat (természetesen érdekelnek a férfi órák, igaz?), de a szemed sarkából figyeld, mire csillan rá a szeme. Nyugodtan menjetek be, és ha ellenkezik, hogy erre most nincs pénz, nyugtasd meg, hogy jó móka lesz felpróbálni 1-2 mutatós darabot.

 

Ez az első szabály: a figyelmesség és törődés.

 

A második szabály: ismerned kell a nőt, aki fontos neked.

 

A testét, az alkatát: tudnod kell, mi áll jól neki. Sokan akarnak ma kifejezetten nagy átmérőjű, vagy épp kicsiny karórát. A tévhittel ellentétben a szélesebb csukló nem lesz kecsesebb, ha kisméretű női óra kerül rá: az inkább tovább hangsúlyozza azt, amit ellensúlyozni akarunk. Egészen vékony csuklóra, divat ide vagy oda, ne válasszunk egy 40 mm-es karórát. Lehet, hogy első látásra tetszeni fog, de nem lesz se kényelmes, se praktikus. Fontos az arányosság, ha nem is mindig perdöntő.

A bőre színét, a haja színét, amit simogatni szoktál – nem lehet kérdés, hogy tudod, milyen.

A szőkéknek csodásan áll egy aranyszínű karóra. Ha azt mondod, kizárt, tegyél próbát, ma már a legfiatalabbak is imádni fogják.

A sötétbarnák, szénfekete hajúak csuklóján bolondítóan dögös tud lenni egy fekete számlapos, vagy akár fekete tokos, fekete szíjas modell.

 

Cover Switzerland női óra

Cover Switzerland női óra

 

Az ajándék akkor jó, ha nem csak szép, de használható is.

Ehhez tudnod kell, mire fogja használni. Irodában dolgozik, munka után azonnal leteszi, óvja víztől, széltől? Vagy ebben fog sportolni, tornázni is, ezzel indul kerékpározni, túrázni? Vagy előfordulhat, hogy fog mosni, főzni, takarítani.

Ma a minőségi órák mind olyan anyagból és olyan szigeteléssel készülnek, amelyek a hétköznapi használatnak megfelelnek. De egy ékszerórától nem várható el, hogy sportóraként is funkcionáljon.

A vízállóság, vagy inkább vízmentesség sok esetben erősen félreértelmezett – erre külön és részletesen kitérünk egy külön fejezetben. Fontos, hogy olyan órát válasszunk, ami megfelel a legszélsőségesebb használatnak is, még akkor is, ha ez csak ritkán fordul elő. Olyan helyen vásároljunk, ahol megbízható, szakmai tanáccsal tudnak ellátni, legjobb, ha szervizes tapasztalatok alapján. Ahol javítanak is, nyilván tudják, milyen típusú karórával, milyen gondok fordulhatnak elő, és így megspórolhatjuk a tanulópénzt. Ne válasszunk csak külső jegyek alapján!

 

Női óra a szép használható ajándék

Női óra a szép használható ajándék

 

Az óra – ékszer.

Ma már az óra nem feltétlenül és kizárólag időmérő. Sokkal inkább kiegészítő, ékszer, a stílus, az egyéniség kifejezője. A megfelelő modell ráolvad, eggyé válik a csuklóval és a nővel, aki viseli.

Ha becsukod a szemed, és magad elé képzeled Őt (ugye szoktál róla ábrándozni, ha nincs veled?), képzeld a kezére a karórát is, amit kiválasztanál.

És ha van rá mód, kérd meg az eladó hölgyet, hogy tegye a kezére – női órát egy női csuklón kell megnézni. Ilyenkor válik láthatóvá, hogy egy finom női óra mérete, vastagsága nem minden. A kivitele, csiszolása, formája, íve csodásan tud simulni. És – sajnos ez is árfüggő –, mennyire részletgazdagabb, minőségibb, meggyőzőbb tud lenni közelről, kézbe véve egy-egy értékesebb darab!

Az igazán szép óra olyan, mint az a nő, aki nem a dekoltázsával hódit, hanem a kisugárzásával, akit nem azonnal kívánsz meg, hanem folyamatosan, egyre jobban vágysz rá, mert megismered, felismered benne mindazt a szépséget, amit neked tartogat.

Egy szép órát fel kell fedezni, egy szép órát meg kell nézni, egy szép órát kézbe kell vinni. A vitrin üvege iszonyatos távolságra taszít kettőtöket.

 

Ékszer női óra

Ékszer női óra

 

Ha megtaláltad…

De mégis nyugtalanná tesz, hogy tényleg jól választottál e, nincs miért aggódnod, mert nálunk akár 30 napig is átcseréljük egy másik modellre.

És ha attól tartanál, hogy nem fogja elárulni, mégsem ez az igazi, mert nem akar megbántani, mondd azt, hogy te sem tudtál könnyen dönteni, mert volt egy másik, ami nagyon tetszett, és szeretnéd, ha azt is felpróbálná. Ha ekkor is azt mondja, hogy neki ez kell, és semmi más, biztos lehetsz benne, hogy jól választottál.

És ettől nem csak Ő lesz boldog, hanem te is, és egy percet sem fogsz sajnálni abból az időből, amit erre szántál.

 

Edox mircia belmonte női óra

Edox mircia belmonte női óra

 

Nézzen körül webáruházunkban!

Belépőkategóriás kiemelt márkáink kiterjesztett karanciával:

Középkategóriás kiemelt márkáink kiterjesztett garanciával:

Felső kategóriás kiemelt márkáink kiterjesztett garanciával:

Luxuskategóriás kiemelt márkáink kiterjesztett garanciával:

5 éves Prémium Garanciánkról alábbiakban olvashat:

Roger's Webshop

WEBSHOP

www.orabirodalom.hu
Tel.: +36 (20) 335-3333
E-mail: 
Elérhetőségeink: Roger's premium
Roger's Premium
Debrecen, Piac u. 31.
Tel.: +36 (20) 335-3333
E-mail: 
Nyitva tartás: Hétfő-szombat 10:00-18:00
Elérhetőségeink: Roger's
Roger's
Debrecen, Batthyány u. 22.
Tel.: +36 (20) 335-3333
E-mail: 
Nyitva tartás: Hétfő-szombat 10:00-18:00
Svájci óra ajánlataink Japán óra ajánlataink Hírlevél feliratkozás
2020 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
2020 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.

WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
KeresésLakatKosárNyílNyílcbcbcbcbpipa