Menü
Kedvencek

JACQUES LEMANS – SYDNEY: Egy nem épp hétköznapi mindenes

Kolozsy Attila
Kolozsy Attila | 2023. április 14.

Ausztrália legnagyobb városáról nevezték el a JACQUES LEMANS kiváló ár/érték arányú SYDNEY modellcsaládját. Különlegessége, hogy kedvező áron kínál alternatívát egy olyan órára, amely klasszikus és modern, elegáns és sportos jellemzőkkel egyaránt bír, így alkalmas lehet hétköznapi vagy akár ünnepi alkalmakra is. Nézzük meg, miben áll mindez.

Az osztrák JACQUES LEMANS-t nem kell bemutatni a magyar órakedvelő közönségnek: régóta jelen van a hazai piacon, és ugyan nem terjedt el oly mértékben itthon, mint a spanyol FESTINA vagy a közismert japán óramárkák, a minősége, stílusa, jól hangzó márkaneve tiszteletnek örvend, és sokak számára kifejezetten előnyt élvez egy olyan óra, amely nem köszön vissza lépten nyomon. (Legalábbis Magyarárszágon, mert Ausztriában és Németországban hatalmas márkaüzletek (flagship store) sorával találkozhatunk, melyek méltón reprezentálják a márka keresettségét és népszerűségét.)

 

JACQUES LEMANS – SYDNEY: Egy nem épp hétköznapi mindenes

 

A JACQUES LEMANS választéka kifejezetten alacsony árú órákkal indul, majd egészen komoly darabok is következnek, mint a tömör acélból készült darabok, az automata szkeletonok, a napelemes, vagy újabban a SEIKO KINETIC technológiájára épülő csúcsmodellek.

Most egy belépő sorozatukat mutatjuk be, amely ennek ellenére több egyedi vonással is szolgál. A SYDNEY az a karóra, amit könnyen meg tudunk kedvelni, mert kellemes karaktere van, és remek hétköznapi társunk tud lenni.

 

JACQUES LEMANS – SYDNEY: Egy nem épp hétköznapi mindenes

 

A bőr- vagy fémszíjas kollekció utóbbi változata a népszerűbb, és ez illik igazán ehhez a koncepcióhoz. A nyomógombos biztonsági zárral felszerelt szíj jól mutatja a JACQUES LEMANS szándékait: a háromsoros kialakítás selyemfényű csiszolását a középső csatszemek szélén két keskeny sávban polírozták, ami azt a leheletnyi fényt és eleganciát kölcsönzi számára, amivel ellensúlyozzák a sportos vonásokat.

 

JACQUES LEMANS – SYDNEY: Egy nem épp hétköznapi mindenes

 

Ugyanez az irány folytatódik a tokon is: a fémszíjat befogó tokfülek egy cseppet sem vaskosak, az elegánsan keskeny üvegráma pedig a számlap érvényesülésének kedvez. A beállítókoronát körbeölelő toknyúlvány van annyira finom és ívelt, hogy ne durvítsa el az összhatást.

 

JACQUES LEMANS – SYDNEY: Egy nem épp hétköznapi mindenes

 

A számlap sportosságát erősíti a nagyon jó leolvashatóság; a festett, kellően vastag mutatók mellett a rakott indexek ezüstszínűek, ellenben belső végük mellé egy-egy világító festéssel ellátott jelzést is elhelyeztek – újabb jele a gondos és átgondolt tervezésnek. További kiemelendő részlet a sárga színű másodpercmutató, és a 12 óra magasságában, a szokottnál nagyobb mértben megnyitott dátumablak. Egyértelműen elegáns vonás viszont a számlap nagyon szép Fabergé mintázata, a visszafogott márkalogó és a diszkréten megjelenített vízállósági felirat.

 

JACQUES LEMANS – SYDNEY: Egy nem épp hétköznapi mindenes

 

A JACQUES LEMANS órák jellegzetesége, hogy saját tervezőstúdiójuk örömmel keres új utakat mind a vizuális megjelenítés, mint a műszaki újdonságok bevezetése terén. SYDNEY modellcsaládjuk ugyanakkor példa arra is, hogy óráik megjelenése mellett a minőség, és az átgondolt, napi használatnak megfelelő kialakítás is elsődleges fontosságú. Mindezek okán a JACQUES LEMANS nem divatórának, hanem valódi óramárkának tekintendő, amely joggal követel kiemelt helyet magának a megfizethető termékek között, és akár azokon túl is.

Modellválaszték:

Jacques Lemans órák listázása › Böngésszen a teljes kollekcióban
Elérhetőség
Ismerjen meg bennünket › Történetünk, üzleteink, elérhetőségek
5 év prémium garancia
Roger's Prémium+ Garancia › Ismerkedjen meg a garancia részleteivel
Elérhetőségeink: Roger's
Roger's
Debrecen, Batthyány u. 22.
Tel.: +36 (20) 335-3333
E-mail: 
Nyitva: Hétfő-szombat 10:00-18:00
Hírlevél feliratkozás
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.

WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
KeresésLakatKosárNyílNyílcbcbcbcbpipa