Menü
Kedvencek

EPOS Sportive Diver 3441: A BÚVÁRÓRA

Kolozsy Attila
Kolozsy Attila | 2024. május 16.

Az EPOS robusztus modellje a legjobb és legmodernebb technológiákat vonultatja fel. Búvárórája minden komoly gyártónak van, azonban az EPOS messze túlszárnyalja ezeket. A Sportive Diver nem egy búváróra, ami beáll a sorba, hanem A BÚVÁRÓRA, ami bármit legyőz a maga árkategóriájában, sőt, még jóval felette is.

EPOS Sportive Diver 3441: A BÚVÁRÓRA

 

A különlegesen szép formájú és megmunkálású tok legfőbb attrakciója az üvegráma: nem csupán forgatható, nem csupán kerámia, hanem egy olyan lézervágott lünett, amelynek matt felületén festett számok helyett a kerámiából kiemelkedő, azonos anyagú, polírozott számjegyek jelennek meg.

 

EPOS Sportive Diver 3441: A BÚVÁRÓRA

 

A tokot fazettált, selyemfényű felületek uralják, akárcsak a fémszíjat, ami szembemegy a mai divattal, mely szerint egy búvárórának is csillognia kell (kell?). Az EPOS más véleményen van: egy 500 méterig vízálló, menetes hátlappal és koronával ellátott, héliumszelepes modellhez nem illenek a fényes (és kifejezetten kényes, könnyen karcolódó) felületek; sokkal inkább a szatinírozott, amit csupán a tok és a szíj legszélső részein políroztak fel. És ezektől a szaténfényű felületektől nem sajnálták a befektetett munkát: így lettek csodaszépek.

 

EPOS Sportive Diver 3441: A BÚVÁRÓRA

 

A lenyűgöző számlapok között a kék sunray mellett a homokfújt fekete is megjelenik, aminek meggyőző erejéhez az extrém-vastag, ívelt, tükröződéscsökkentő réteggel ellátott zafírüveg is hozzájárul.

 

EPOS Sportive Diver 3441: A BÚVÁRÓRA

 

EPOS Sportive Diver 3441: A BÚVÁRÓRA

 

A számlapok alapszíneit sárga vagy narancs kiegészítésekkel látták el, és minden mutatót (a másodpercet is!), valamint minden indexet világító festéssel töltöttek fel, amely a sötétben órákon át biztosítja a pontos idő leolvashatóságát. Az indexek feltöltése és felhelyezése egyenként, kézzel történik.

 

EPOS Sportive Diver 3441: A BÚVÁRÓRA

 

Az EPOS Sportive Diver számtalan kifinomult részlettel varázsol el bennünket: márkalogóval jelzett koronájával, polírozott szíjrögzítő csavarjaival, dombornyomott hátlapjával, integrált szíjcsatlakozásával, pompás arab számaival, vagy épp percbeosztásával, amelynek (búvárórához illőn) az első negyede a kiegészítők színével megegyező, sárga vagy narancs festésű.

 

EPOS Sportive Diver 3441: A BÚVÁRÓRA

 

Az EPOS búvárórája prémium megoldások sorát vonultatja fel, olyan kifinomult kidolgozással, ami – szakmai véleményünk, tapasztalatunk és szívünk szerint – egymillió Forint alatt egészen biztosan felülmúlhatatlan.

 

EPOS Sportive Diver 3441: A BÚVÁRÓRA

 

Az EPOS 3441 DIVER modelljei elérhetőek fémszíjjal illetve többféle gumiszíjjal, melyek az alábbi linken tekinthetőek meg műszaki adatokkal, árakkal együtt:

 

EPOS SPORTIVE DIVER 3441 DD naptárral kiegészített változata

Az alapmodellhez képest a dátum/naptáras változaton a tömör hátlapot üvegbetétes váltja, amely mögött láthatóvá válik a részletgazdagon átdolgozott TOP kategóriás svájci automata szerkezet, Incabloc ütésbiztosítással, szigorú, 5 különböző pozícióban beszabályozott, kronométerekkel veteksző pontossággal.

 

EPOS Sportive Diver 3441: A BÚVÁRÓRA

 

Az EPOS 3441 DAY/DATE modellek ugyancsak elérhetőek fémszíjjal illetve többféle gumiszíjjal. Műszaki adatok, árak az alábbi linken:

 

EPOS SPORTIVE DIVER 3441 SK szkeleton változata

Az aprólékosan, az EPOS saját műhelyében átalakított szerkezet a számlap felől és a hátlap irányából is látható, és érdemes is elmélyedni benne: csiszolt, polírozott és gravírozott felületek és élek váltakoznak, és csak a feltétlenül szükséges csapágylemezrészeket hagyták meg.

 

Szenzációs a dátumtárcsa kialakítása, amit nem véletlenül szoktak elhagyni a teljes-szkeletonok esetében: a körben látható fehér (vagy fekete) tárcsa nem volna szép látvány. Az EPOS ezzel szemben magát a dátumtárcsát is szkeletonizálta, ami nem mindennapi megoldás, de a látványa magáért beszél. (Természetesen a hagyományos dátumjelzés jobban látható, de ennél az óránál nem hánytorgathatjuk ezt fel.)

 

EPOS Sportive Diver 3441: A BÚVÁRÓRA

 

Az EPOS 3441 SK modellek ugyancsak elérhetőek fémszíjjal illetve többféle gumiszíjjal. Műszaki adatok, árak az alábbi linken:

 

EPOS Sportive Diver 3441: A BÚVÁRÓRA

 

EPOS Sportive Diver 3441: A BÚVÁRÓRA

 

AJÁNDÉKUTALVÁNY

A választásban örömmel segítünk, de mindemellett tetszőleges értékű VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYUNK is elérhető.

 

GRAVÍROZÁS

Az akár EGYEDI GRAVÍROZÁSSAL ellátott svájci óráinkat DÍSZDOBOZBAN adjuk át, amire extra, szalaggal átkötött DÍSZCSOMAGOLÁS is kérhető.

 

NYITVATARTÁSUNK

Hétfőtől szombatig, minden nap 10 és 18 óra között.

Várjuk szeretettel!

 

ROGER’S PRÉMIUM SZERVIZ

Svájci óra szaküzletünkben megvásárolt minden automata órához díjmentesen biztosítjuk ROGER’S PRÉMIUM SZERVIZ szolgáltatásunkat, amely műszeres vizsgálatokat, a gyári tűrésnél (napi 10-20 mp.) jóval pontosabb beszabályzást, és a fémszíjak személyre szabott méretre igazítását is magában foglalja.

 

Epos órák listázása › Böngésszen a teljes kollekcióban
Elérhetőség
Ismerjen meg bennünket › Történetünk, üzleteink, elérhetőségek
5 év prémium garancia
Roger's Prémium+ Garancia › Ismerkedjen meg a garancia részleteivel
Elérhetőségeink: Roger's premium
Roger's Premium
Debrecen, Piac u. 31.
Tel.: +36 (20) 335-3333
E-mail: 
Nyitva: Hétfő-szombat 10:00-18:00
Hírlevél feliratkozás
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.

WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
KeresésLakatKosárNyílNyílcbcbcbcbpipa