Menü
Kedvencek

EPOS 3390 24h

Kolozsy Attila
Kolozsy Attila | 2024. május 14.

Vannak figyelmünket szépségükkel megragadó órák, és vannak olyanok, amelyek szerkezetükkel és egyedi tulajdonságaikkal nyűgöznek le bennünket. Az EPOS legizgalmasabb óra remekei közül most egy 24 órás kijelzésűt mutatunk be, amely számlapjával, szerkezetével és pompás tokjával reprezentálja a svájci manufaktúra nemes vonásait.

EPOS 3390 24h

 

Csak első, felületes pillantásra tűnhet egyszerű 3 mutatós órának az EPOS EMOTION 3390 24h. Mint ahogy a nevében is szerepel, bizony ez egy 24 órás szerkezet, azaz egy nap alatt nem kétszer járja körbe az óramutató a számlapot, hanem egyszer. A tömörebb számlapbeosztást ellensúlyozandó minden második egész óra kiírásra került, és a közbülsőket jelző pontszerű indexeket sötéten világító SuperLumiNova festéssel is ellátták.

 

EPOS 3390 24h

 

A SuperLumiNova ma az egyik legjobb láthatóságot biztosító technológia, amely semmilyen káros sugárzással nem rendelkezik, ellenben több órán át képes világítani. És ezt az órát érdemes is megnézni sötétben: az indexek mellett kontrasztosan látszanak a mutatók is, ám az igazi attrakció mégsem ez. Az órából áradó igazi romantikát itt érzékelhetjük igazán: a számlap alsó részében az éjszakai órákat, a napnyugta és napkelte, azaz az este 7 és reggel 8 óra közötti időszakot varázslatosan kirajzolódó csillagképekkel jelenítik meg.

 

EPOS 3390 24h

 

Az órát működtető szerkezet az ETA kifinomult, vékonyított automatáján (2892) alapszik. Ezt dolgozta át az EPOS saját műhelyében, és készített 24 órás modifikációt a hagyományos 12-esből. Az üvegbetétes hátlapon keresztül láthatóvá tett szerkezet kidolgozása sem mindennapi: nem csak a rotor, hanem a szerkezet egészét aprólékos műgonddal dekorálták, rendkívül látványos és változatos formában. Érdekesség, hogy nem csak a csapágylemezek felületeit, hanem az éleket is megmunkálták. A végeredmény lenyűgöző lett.

 

EPOS 3390 24h

 

A tok az EMOTION modellcsalád védjegye: a magas fényű, polírozott felületeket az oldalsó részeken barázdált minta töri meg, ezzel is egyedi karaktert adva az órának. A nyújtott, határozott vonalvezetésű tokfülek oldalain csavarfejeket találunk, ami bizony nem csak a dizájn része, hanem a bőr- illetve az acélszíj stabil rögzítését is biztosítja.

 

EPOS 3390 24h

 

A remekbeszabott tokhoz nem csatlakozhat holmi hétköznapi szíj. A háromrétegű, rembordált, izzadtságálló alsó résszel készült bőrszíj is minőségi (és akár jelzett pillangózárral is párosítható).

 

EPOS 3390 24h

 

Ám a fémszíj a maga valódi 7 soros kivitelével, apró letöréseivel egészen lebilincselő élményt ad, amint kézbe vesszük, végigsimítjuk ujjainkkal majd a csuklónkra csatoljuk.

 

EPOS 3390 24h

 

Az EMOTION 3390 24h az EPOS ARTISTRY katalógusába tartozik, amely nevében is híven tükrözi azt az elhivatottságot és szenvedélyt, amit ez a kicsiny, ám annál elkötelezettebb manufaktúra képvisel a nagy multik árnyékában: dolgozni, alkotni csak művészi szinten érdemes. Hinnünk kell nekik, hiszen a többszázezres vagy milliós mennyiségű gyártás nem jelent egyet sem a jó ár/érték aránnyal, sem a minőséggel, az egyediséggel pedig végképp nem. Lehet kiválót és nem mindennapit néhány ezer példányban is létrehozni. Sőt, talán csak így lehet igazán.

 

EPOS 3390 24h

 

EPOS 3390 24h

 

EPOS 3390 24h

 

EPOS 3390 24h

 

EPOS 3390 24h

 

EPOS 3390 24h

 

EPOS 3390 24h

 

EPOS 3390 24h

 

EPOS 3390 24h

 

 

 

ROGER’S PRÉMIUM SZERVIZ

Svájci óra szaküzletünkben megvásárolt minden automata órához díjmentesen biztosítjuk ROGER’S PRÉMIUM SZERVIZ szolgáltatásunkat, amely műszeres vizsgálatokat, a gyári tűrésnél (napi 10-20 mp.) jóval pontosabb beszabályzást, és a fémszíjak személyre szabott méretre igazítását is magában foglalja.

 

A 2 éves gyári jótállás 5 évre meghosszabbítható. Ennek feltétele egy ellenőrzés és ápoló karbantartás az óra 2 éves korában, melyet vásárlóink részére kedvezményes áron végzünk el.

 

Az akár EGYEDI GRAVÍROZÁSSAL ellátott svájci óráinkat DÍSZDOBOZBAN adjuk át, amire extra, szalaggal átkötött DÍSZCSOMAGOLÁS is kérhető.

NYITVATARTÁSUNK

Hétfőtől szombatig, minden nap 10 és 18 óra között.
Epos órák listázása › Böngésszen a teljes kollekcióban
Elérhetőség
Ismerjen meg bennünket › Történetünk, üzleteink, elérhetőségek
5 év prémium garancia
Roger's Prémium+ Garancia › Ismerkedjen meg a garancia részleteivel
Elérhetőségeink: Roger's premium
Roger's Premium
Debrecen, Piac u. 31.
Tel.: +36 (20) 335-3333
E-mail: 
Nyitva: Hétfő-szombat 10:00-18:00
Hírlevél feliratkozás
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.

WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
KeresésLakatKosárNyílNyílcbcbcbcbpipa