Menü
Kedvencek

Órabemutató Budapesten

Kolozsy Attila
Kolozsy Attila | 2021. szeptember 2.

Ismét órabemutatót tartunk Budapesten!

Ennek oka mit sem változott: igényes óravásárlók nem csak Debrecenben vannak, hanem Budapesten és a Dunántúlon is.
Sokan közülük személyesen is ellátogatnak hozzánk, amit nagyon megtisztelőnek tartunk, azonban vannak olyanok is, akik nem tudnak annyi időt kiszakítani a hétköznapokból, hogy felkeressenek bennünket.

Budapesti órabemutatónk Nekik szól: személyes, előre egyeztetett időpontban a kiválasztott órákat megtekinthetik a KEMPINSKI HOTEL CORVINUS egyik lakosztályában, és minden felmerülő kérdést tisztázni tudunk. (Mert bizony sokszor megesik, hogy nem az az igazi, ami a képek alapján annak tűnt.)

Most, hogy egy újabb budapesti találkozóra invitáljuk azokat, akik idő hiányában, vagy a távolság miatt nem tudnak személyesen felkeresni bennünket, egy rövid történetet szeretnék megosztani olvasóinkkal.

 

Nem is olyan régen történt, egy budapesti szállodában, egy korábbi árubemutató alkalmával.

 

A szülők kerestek a nagyobbik fiuknak egy különleges karórát, de a fiatalabbat és annak barátnőjét is bevonták a választásba. Ez azonban nem volt egyszerű, hiszen több ezer kilométerre voltak az otthonuktól. De ma már, például a Messenger használatával, a távolságok kevésbé számítanak. Mindenki elmondta a véleményét, én is a szakmai érveimet, és szívet melengető volt látni, hogy mennyi törődés és szeretet volt körülöttünk, amely valósággal betöltötte a szobát.

 

Ezért is csodálatos a mi szakmánk: mert akik komolyan veszik, úgy kezelik az órákat, mint mi magunk; nem hétköznapi tárgyként, hanem olyan dologként, amely élettelen ugyan, de képes élővé válni, ha szeretik, megbecsülik, és ragaszkodnak hozzá.

 

Hiszem, hogy egy értékes karóra kiválasztására érdemes időt és fáradtságot szánni, és nagyon nagy öröm számunkra, amikor láthatjuk, és tanácsainkkal segíthetjük egy ajándéknak szánt karóra kiválasztását.

 

Üzletünkben rendkívüli választékkal és személyes tanácsadással állunk a bennünket felkereső ügyfelek rendelkezésére. Választékunkban nagyon sok olyan karóra szerepel, amely más üzletekben egyáltalán nem, vagy csak megrendelésre érhető el.

 

Tudjuk ugyanakkor azt is, hogy ma sokan elfoglaltak, és nem tudnak időt szakítani egy debreceni kirándulásra.

Az utóbbi időben egyre többen érdeklődtek azzal kapcsolatban, hogy Budapesten egy-egy karórát meg tudnak-e tekinteni, kézbe tudnának-e venni. Épp ezért úgy határoztunk, hogy ezt a jövőben bizonyos időközönként lehetővé tesszük.

 

Szeptember 9-10. között a KEMPINSKI HOTEL CORVINUS-ban (1051 Budapest, Erzsébet tér 8.) órabemutatót tartunk, amelyre szeretettel várjuk Önt is.

(Parkolási lehetőség: a Hotel mélygarázsában.)

 

Tekintettel arra, hogy a bemutató személyre szabott és közvetlen, ezért mindenképp

időpont egyeztetés szükséges.

Kérjük, az alábbi gombra kattintva jelölje meg azokat a karórákat, amelyeket szeretne megtekinteni, illetve írja meg felmerülő kérdéseit. Ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Jelentkezem árubemutatóra »

 

Órabemutató Budapesten

 

Svájci óra szaküzletünkben kizárólag svájci és német óramárkákat kínálunk, melyek között igazi különlegességekből is válogathatnak, sehol máshol nem elérhető Prémium+ Garanciával.

 

Ami azonban a hatalmas választéknál is fontosabb: a személyes igényekre koncentráló szakmai tanácsadás, mert a legszebb, legértékesebb óra sem ideális mindenkinek, de bizonyos, hogy mindenki számára készült tökéletes darab.

 

Engedje meg, hogy segítsünk megtalálni az Önnek legtökéletesebbet!

 

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Roger’s Premium

SVÁJCI ÓRÁK SZAKÜZLETE

4025 Debrecen, Piac utca 31.

Telefon: +36-20-335-3333

NYITVA: hétfőtől szombatig 10 és 18 óra között.

Elérhetőség
Ismerjen meg bennünket › Történetünk, üzleteink, elérhetőségek
5 év prémium garancia
Roger's Prémium+ Garancia › Ismerkedjen meg a garancia részleteivel
Elérhetőségeink: Roger's premium
Roger's Premium
Debrecen, Piac u. 31.
Tel.: +36 (20) 335-3333
E-mail: 
Nyitva: Hétfő-szombat 10:00-18:00
Hírlevél feliratkozás
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.

WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
KeresésLakatKosárNyílNyílcbcbcbcbpipa