Menü
Kedvencek

2022-ben is az ÓRARAJONGÓKÉRT dolgozunk!

Kolozsy Attila
Kolozsy Attila | 2022. január 23.

Újévi köszöntőnek indult, ám úgy alakult, hogy egészen más lett belőle. Elindult a toll a papíron, és nem a megszokott szavak és mondatok formálódtak általa. Megesik ez, ha a szív diktál.

Még az ablakokban ott világítanak az ünnep fényei, a családi házak kertjeiben fel-fel tűnik egy-egy kivilágított fa vagy bokor, és meglehet, a mínusz fokok ellenére, némelyikünk szívében még ott rezeg valami megfoghatatlan melegség.

 

Pedig már beköszöntött az új év, mi több, lassan az év első hónapjának végére érünk.

 

2022-ben ott folytatjuk, ahol tavaly abbahagytuk: az órakedvelőkért, az órarajongókért dolgozunk. Nem, nem azokért, akik sokszázezres vagy milliós órákat vásárolnak, és nem is azokért, akik néhány tízezret áldoznak egy időmérőre. Sokkal inkább azokért, akik szeretik, megbecsülik, és – hisszük, hogy vásárlóink között ők vannak többségben – rajonganak azért a parányi tárgyért, amit a csuklójukra csatolnak minden reggel. Hogy rajongani csak drága dolgokért lehet? A mi véleményünk szerint: határozottan nem! Lehet sokkal jobban szeretni egy olcsó, ám szívünkhöz nőtt darabot, amit akár az értékét meghaladó összegért is ápolunk, karbantartunk és felújítunk, és lehet méltatlan módon kezelni a legdrágább és legértékesebb órákat is.

 

De mit jelent az, hogy értékes? A magas ár lehet piaci meghatározó, de nem a lelkünk számára. Ami számunkra valóban értékes, az amiatt van, hogy megmozdít bennünk valamit, emlékeket őriz, pillanatokat, életünk egy szakaszára emlékeztet. Valamire, ami nyomot hagyott bennünk, és közben ott volt egy óra a kezünkön. Ezek az órák azok, amiket nem adunk el, nem cserélünk el, hanem óvón vigyázunk rá akkor is, amikor már egy másikat viselünk.

 

Köszönettel tartozunk mindazoknak, akik lehetővé teszik, hogy úgy és azért dolgozhatunk, amit a legjobban szeretünk. Köszönjük mindazoknak, akik személyesen, telefonon vagy levél útján fordultak hozzánk, kíváncsiak voltak a véleményünkre, segítséget kértek egy nagybetűs ajándék, egy leendő örök darab kiválasztásához, útbaigazítást szerettek volna abban a végeláthatatlan választékban, ami ma bárki számára elérhető.

 

2022-ben is az ÓRARAJONGÓKÉRT dolgozunk!

 

Nem tudunk mindent, mert minden nap tanuljuk ezt a szakmát (ezek egy öreg órásmester szavai, aki ősz fejjel is azt mondta, hogy egy ideje már rájött, hogy soha nem fog tudni mindent). Minden nap igyekszünk új ismeretekre szert tenni, ami nem csak szakmai kiállításokat, képzéseket, az új órák és az új technológiák megismerését jelentik, és nem csak a napi munkánkból, szervizes tapasztalatainkból származik, hanem egy sokkal lényegesebb forrásból: Önöktől, vásárlóinktól.

Kérdések, amiket feltesznek nekünk; kételyek, amelyeket el kell oszlatnunk; téves információk, amelyeket tisztáznunk kell; érvek, amelyeket meg kell indokoljunk.

 

Szóba kerülnek vásárlói fórumok, internetes szakmaiságukra hivatkozó portálok, amelyek remekül álcázzák üzleti jellegüket és azt, hogy valójában fizetett reklámokat készítenek; ám, ha belegondolunk, miből is élne egy „független” óraszakértő, ha nem abból, hogy fizetnek neki, mit emeljen ki, és mit szóljon le.

 

Igen, mi (is) az órák értékesítéséből élünk, de büszke vagyok rá, hogy sok ismert márkát nem forgalmazunk, mert lelkiismeretünkkel nem egyeztethető össze, ha egy világmárka 100-200-300-400-500e Ft-ért eldobandó, nem javítható órát készít.

 

Mert a mi értékrendünk szerint egy igazi svájci óra nem feltétlenül hibátlan, nem tökéletes, és igen, el is romolhat, DE MINDIG JAVÍTHATÓ.

 

A mi elvünk szerint minden óra azzal az eséllyel kerül összeszerelésre, hogy emlék lesz, egy fontos darab valaki életében, és ennek megfelelően nem lehet egy javíthatatlan vacak.

 

Büszke vagyok arra is, hogy független, különösen magas minőségű órakészítők szívdobogtató darabjait mutatjuk be Magyarországon egyedüliként. Vannak, akik örömmel dolgoznak velünk, és vannak, akik számára a magyar piac felvevőképessége nem más, mint hibaszázalék – ők nem állnak szóba velünk. De ez is jelent valamit.

 

Nem csupán értékesíteni akarunk, hanem szélesebb, nemesebb órakultúrát teremteni, olyan órákat vásárlóink kezébe adni, ami elbűvöli őket; ezerszer jobban, mint a multik tömegtermékei. A legszebb órák szárnyalni képesek – és ez nem ár, nem márkanév, nem reklám kérdése, hanem a szívé, ami kiérzi belőlük azt a szellemiséget, ami egyre kevésbé él, épp ezért jelent sokkal nagyobb értéket.

 

2022-ben is szenvedéllyel, több évtizedes tapasztalattal, saját szervizünkkel, elhivatott kollégáimmal várjuk mindazokat, akik komolyan gondolják, hogy egy óra nem egy hétköznapi időmérő, hanem a leggyönyörűbb, legélőbb, legelevenebb tárgy, eszköz és műszer, amelyet viselhetünk.

Nap mint nap, akár egy egész életen át.

 

Epos Karóra, Férfi, Oeuvre D'Art család, 202749
preload

EPOS OEUVRE D'ART North Star

A képen egy nagybetűs karóra, amely azt példázza, hogy készít automata órát az EPOS.

A házon belül tervezett és összeállított, modulráépítésű szerkezet holdfázis és teljes naptár (dátum, nap és hónap) indikációkkal rendelkezik, melyet egy meseszép formájú és kidolgozású nemesacél tokba helyeztek.

A számlap éjszakai megjelenése a legizgalmasabb: a Hold és a csillagok is felragyognak rajta speciális SuperLumiNova festésüknek köszönhetően.

Páratlan szépség romantikusoknak, álmodozóknak, gyűjtőknek és órarajongóknak.


Termékadatlap » Teljes modellcsalád »
Elérhetőség
Ismerjen meg bennünket › Történetünk, üzleteink, elérhetőségek
5 év prémium garancia
Roger's Prémium+ Garancia › Ismerkedjen meg a garancia részleteivel
Elérhetőségeink: Roger's premium
Roger's Premium
Debrecen, Piac u. 31.
Tel.: +36 (20) 335-3333
E-mail: 
Nyitva: Hétfő-szombat 10:00-18:00
Hírlevél feliratkozás
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.

WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
KeresésLakatKosárNyílNyílcbcbcbcbpipa