Menü
Kedvencek
A HÓNAP MÁRKÁJA: ORIENT STAR
Az ORIENT STAR az ORIENT prémium márkája, amely minden szempontból túlmutat az anyamárka kínálatán. Keresse fel szaküzletünket, és győződjön meg róla személyesen, milyen húrokat képes megpendíteni bennünk, órakedvelőkben egy-egy ilyen magas minőségű és páratlan szépségű darab.

Az ORIENT STAR modelljeihez felár nélkül biztosítunk 5 év ROGER’S PRÉMIUM GARANCIÁT. (A garanciahosszabbítás feltétele az órák kétéves felülvizsgálata, melyet vásárlóink számára kedvezményes áron végzünk el.)

MÁJUS 31-ig minden japán óra szaküzletünkben megvásárolt ORIENT STAR mellé 30% kedvezménnyel választhat az EDELWOLLE óraforgatóiból egy tetszőleges típust.
Orient Star
Az 1950-ben alapított ORIENT a japán óragyártás egyik legismertebb képviselője, aki a SEIKO mellett a legnagyobb hangsúlyt fekteti a mechanikus óraszerkezetek fejlesztésére és beépítésére. Az ORIENT változatos kollekciójában a rendkívül kedvező árú belépő modellek mellett izgalmas komplikációkat és búvár modelleket is találunk. A magasabb árfekvésben az anyagminőség is javul: megjelennek a tömör anyagok és a karcálló üvegek, a fokozottabb vízállóság és ellenállóképesség.

Az ORIENT STAR ezzel szemben jóval magasabb minőséget kínál; nemcsak túlragyogja az anyamárka népszerű darabjait, hanem a japán mechanikus órakészítésen belül is egyedülálló és tiszteletreméltó alkotásokat készít. Egy ORIENT STAR egyszerűen nem vethető össze egy ORIENT órával, még akkor sem, ha az áraik közelítenek egymáshoz. Mindez nem funkciói, nyitott számlapja vagy dizájnja miatt van így, hanem amiatt az igényesség, precizitás és befektetett munka miatt, ami a gyár legfejlettebb technológiáin alapszik, a jóval kisebb szériás gyártásból következik, és végeredményben rendkívül meggyőző minőségérzetben ölt testet. (Sokak számára lehet érdekes, hogy míg az ORIENT óráknak csak a szerkezete készül Japánban, ellenben az ORIENT STAR gyártása teljes egészében a Felkelő Nap országában történik.)

Az ORIENT STAR nem az ORIENT-tel száll versenybe, hanem jóval magasabb árkategóriás márkákat tekint ellenfelének.
A gyönyörűen felületkezelt tokokra, a valósággal megszólaló számlapokra, és az alattuk ketyegő kimunkált, pompás automata szerkezetekre az ORIENT STAR méltán lehet büszke. Éppúgy, mint azok az óravásárlók, akik egy ilyen kivételesen szép darabot viselhetnek a csuklójukon.

Merüljön el az ORIENT STAR órák világában, és ismerje meg a japán mechanikus órakészítés új dimenzióit!
×
Elérhetőség
Akció
Ár Ft-tól Ft-ig
Szűrők törlése

Összes márka kijelölése
Szűrők törlése
Óraforma Tok színe Számlap színe Számlapbeosztás Kövek Szíj anyaga Szíj színe
Óraforma
Tok színe
Számlap színe
Számlapbeosztás
Kövek
Szíj anyaga
Szíj színe
Szűrők törlése
Szerkezet típusa Funkciók
Szerkezet típusa
Funkciók
Szűrők törlése
Tok anyaga Üveg Világítás Vízállóság Korona Hátlap Mutatók Lünett
Tok anyaga
Üveg
Világítás
Vízállóság
Korona
Hátlap
Mutatók
Lünett
Szűrők törlése
Szűrők törlése
Össszes szűrő törlése
Oldalak:
1
2
(81 találat)
Karórák (81 találat) Család:
Fantázianév:
Szűrés Rendezés:
Család:
Fantázianév:
Oldalak:
1
2
(81 találat)
Karórák (81 találat) Család:
Fantázianév:
Szűrés Rendezés:
Család:
Fantázianév:
Hírlevél feliratkozás
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.

WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
KeresésLakatKosárNyílNyílcbcbcbcbpipa