Menü
Kedvencek
Edox
Az EDOX 1884-es megalapítása óta a finom kivitelű, elegáns svájci órák egyik legragyogóbb gyártója. A világ leglaposabb dátumkijelzős szerkezetével a Guiness Rekorodok könyvébe is belekerültek, de különlegességük nem csupán ebben rejlik. Az óráikat rendkívüli ízléssel tervezik meg, és olyan aprólékossággal, amely nem csoda, ha megérint minden órakedvelőt.

Választékukban a lapos, öltönyös órák mellett a sportos, attraktív modellek is megjelennek, melyek közül a 70-es évekre emlékező, katonai ejtőernyős SKYDIVER sorozat az egyik legkelendőbb.

Az EDOX SKYDIVER története 1973-ban kezdődött: egy jómódú svájci ezredes exkluzív karórát kívánt készíttetni a parancsnoksága alatt álló elit hegyi ejtőernyősök számára.

Nem kisebb elvárásokat támasztott, mint azt, hogy az óra tökéletesen megbízható és strapabíró legyen, amely képes bármilyen helyzettel megbirkózni – a földön, a levegőben vagy akár a tengeren.

1973. augusztus 1-jén, a svájci Alpokban tartott ünnepségen adták át az EDOX SKYDIVER-t minden ejtőernyősnek. És az órából, a megrendelővel történt megállapodás alapján, nem készítettek többet.

Ezt a rendkívüli, víznek, szennyeződésnek, rázkódásnak is ellenálló, mindemellett kényelmesen hordható órát elevenített fel az EDOX a korabeli tervek alapján, de a mai, legkorszerűbb műszaki és szerkezeti megoldások alkalmazásával.
Kapcsolódó cikk
Az erő legszebb megnyilatkozásai | Az Edox karórák bemutatása
Elérhetőség
Akció
Ár Ft-tól Ft-ig
Szűrők törlése
Márkák
Márkák
Szűrők törlése
Összes szűrő törlése
Össszes szűrő törlése
(5 találat)
(5 találat) Márkatípus:
Fantázianév:
Szűrés Rendezés:
Márkatípus:
Fantázianév:
Rendezés:
Hírlevél feliratkozás
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.

WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
KeresésLakatKosárNyílNyílcbcbcbcbpipa