Roger’s - Az Órabirodalom
    Az Ön kosara üres. Kérjük válasszon kínálatunkból!
Ajánlataink ebben a hónapban
EZEN A HÉTVÉGÉN: Svájci Hamilton órák 25% engedménnyel
EZEN A HÉTVÉGÉN: TAG Heuer automata órák 100e Ft értékű óraforgatóval
KIEMELT MÁRKÁNK: Bergstern – Most Ballagási Ajándékcsomaggal
Nona Prémium Ezüstékszerek ajándék ékszertisztítóval
RÁDIÓVEZÉRELT faliórák a Fekete-erdőből a német AMS óragyártól
EZEN A HÉTVÉGÉN: Svájci Hamilton órák 25% engedménnyel
Hamilton
A Hamilton több szempontból is óratörténelmi jelentőséggel bír: első zsebóráikkal fontos szerepet játszottak a századfordulón kialakuló amerikai vasútak összehangolt működésének megteremtésében. Ugyanakkor a Hamilton szorosan kapcsolódott a Holliwood-i filmgyártáshoz is, amelynek legismertebb példái: a 2001: Űrodüsszeia, vagy a Kék Hawaii, melyben Elvis Presley csuklóján tűnt fel a Hamilton első elektromos órája a Ventura.
Ezen a hétvégén, április 20-22. között az új Pierre Cardin modelleket 20%, a régebbi típusokat 50% engedménnyel kínáljuk.
Kiemelt Hamilton ajánlataink
További akciós Hamilton karórák »
EZEN A HÉTVÉGÉN: TAG Heuer automata órák 100e Ft értékű óraforgatóval
TAG Heuer
Egy TAG Heuer karórát kézbe véve azonnal egyértelművé válik, hogy nem hétköznapi karórával van dolgunk. Az erő, és a minőség olyan hatást kelt, mint amilyen biztonsággal egy összkerékhajtású luxuslimuzin képes vágtatni az autópályán.
Ha Ön utazott már egy ilyen luxuslimuzinban, bizonyosan értékelni fog egy olyan órát, mely immáron másfél évszázada a sportosság, a versenyszellem és a minőség szinonimája.
Ezen a hétvégén, április 10-22. között minden TAG Heuer automata órához 100,000 Ft értékű óraforgatót adunk ajándékba.
Kapcsolódó cikk
Igazodjon el a svájci órák világában! 1. | Szakmai tanácsok egy életre szóló karóra kiválasztásához
Kiemelt TAG Heuer ajánlataink
További TAG Heuer automata órák »
KIEMELT MÁRKÁNK: Bergstern – Most Ballagási Ajándékcsomaggal
Bergstern
Ballagási akciónk keretében a Begstern órák mellé három különleges ajándékcsomagot állítottunk össze - ajánlatunk május 31-ig tart.
A svájci hegyeket szimbolumaként választó Bergstern viszonylag új szereplője a svájci óragyártásnak, de ennek csak az előnyeit érezhetjük: friss, fiatalos modelljeik erőt és dinamizmust sugároznak. A márka központi színe a kék, ami óriási sikert hozott számukra, hiszen a vásárlók jelentős része a sportosan elegáns órákat részesíti előnyben, kortól függetlenül.
Kiemelt Bergstern ajánlataink
További Bergstern karórák »
Nona Prémium Ezüstékszerek ajándék ékszertisztítóval
Nona
A Nona ékszerek 92.5%-os tisztaságú ezüstből készülnek, fenséges kivitelben.
Minden egyes darab ródiumozott, amely azon túl, hogy gyönyörű fehér színt kölcsönöz az ékszernek, azt is lehetővé teszi, hogy az érzékeny bőrűek is viselhessék. A ródium továbbá meggátolja az ezüst szürkés-fekete elszíneződését, az oxidációt is.
A Nona ékszerek tartósak, rendkívül esztétikusak és maximális hordási komforttal bírnak. Ez utóbbi szempontnak kiemelt figyelmet szentelnek az ékszerek tervezési folyamata során.
Ennek köszönhetően egy Nona ékszer nem csupán csodaszép, de a viselése is kellemes és örömteli.
Az ékszerekbe a legjobb minőségű cirkónium köveket kézzel helyezik be. A kövek briliáns csillogását az 57-szeres fazettázás biztosítja.
A kollekció némely darabja a legnagyobb gondossággal válogatott természetes, édesvízi gyönggyel készül. A válogatás során a gyöngyök alakját és származási helyét is vizsgálják.
A Nona ékszerek a márka saját dizájnereinek tervei alapján születnek, kiváló szakemberek közreműködésével. A szigorú minőség-ellenőrzésre különösen nagy figyelmet fordítanak, ezért talán nem is meglepő, hogy a Nona Belgiumban és Franciaországban igen nagy népszerűségnek örvend.
Annak érdekében, hogy ezek a meseszép ékszerek minél tovább maradjanak ragyogóan szépek: áprilisban minden Nona ékszerhez a német HELI folyadékos ezüstékszer-tisztítóját adjuk ajándékba.
Kiemelt Nona ajánlataink
További Nona ékszerek »
RÁDIÓVEZÉRELT faliórák a Fekete-erdőből a német AMS óragyártól
AMS
Ugyan a német, fekete-erdei órák klasszikus értelemben az örök életre szóló, fatokos, ingás órákat jelentik, az idő ott sem állt meg: a legrégebbi gyártónak számító AMS választékában mai, modern órák is szép számmal szerepelnek. És ha a külső friss és XXI. századi, akkor a belső is ehhez igazodik: az alábbi modellek mindegyike rádióvezérelt óraszerkezettel készült, ami annyit tesz, hogy az óránk mindig másodperc pontos, és állítani soha nem kell, mert mindent elvégez automatikusan.
Az órák kivitele - egy patinás gyártóhoz méltón - nagyon szép; mondhatni szagra, színre, tapintásra is olyan, ami nem a kínai tömegtermelést, hanem a Baden-Württemberg hegyeinek sűrűn nőtt, magas fáit, és azok illatát juttatja el hozzánk.
Egy szép falióra olyan, akár egy karóra: azt meséli el, hová tartozunk.
Kiemelt AMS ajánlataink
További rádióvezérelt faliórák »
Svájci óra ajánlataink
Japán óra ajánlataink
2018 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
2018 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.

WebDeb - Ahol a weblapok születnek...