Roger’s - Az Órabirodalom
    Az Ön kosara üres. Kérjük válasszon kínálatunkból!
CLAUDE BERNARD: Klasszikus elegancia álomszép kivitelben
Claude Bernard
Svájc legrégebbi óragyártó vidékén, a Jurában található a Claude Bernard óragyár, amely nem bérmunkában, hanem saját műhelyeiben készíti időmérőit. Az Edox közvetlen szomszédságában működő márka legnagyobb erősségét a klasszikus stílusú, elegáns órák jelentik, amelyek kifinomultság, és ár/érték arány tekintetében verhetetlenek.
A klasszikus vonalat jól ellenpontozza a modern, sportos Aquarider sorozat, amely a vízi sportok szerelmeseinek készül ugyan, de a kivitele van olyan szép, hogy egy sportzakó mellett is megállja a helyét.
A gyár nem feledkezett meg a hölgyekről sem: a Claude Bernard női karórái elegánsak, ellenállhatatlanok, olyannyira, hogy minden korosztály talál közöttük olyat, amelybe azonnal bele tud szeretni.

A CLAUDE BERNARD valóban szép óráihoz szeretettel nyújtjuk át Karácsonyi Ajándékcsomagunkat, melyben az alábbiakat helyeztük el: egy díszdobozos, elegáns mandzsettagomb vagy egy automata csatos bőröv* - egy tisztítókendő - egy gravírozási utalvány, amellyel a karóra egyedi felirattal látható el - egy gyári díszdoboz, melyet kérésre díszcsomagolással is ellátunk - és végül, de nem utolsó sorban: a gyári 2 éves jótállás helyett 4 év Prémium Garancia karbantartási szervizszolgáltatással. (*60e Ft feletti modellekhez.)
Kapcsolódó cikk
Igazodjon el a svájci órák világában! 1. | Szakmai tanácsok egy életre szóló karóra kiválasztásához
Kiemelt Claude Bernard ajánlataink
További Claude Bernard modellek »
A luxus érintése: TAG HEUER - idén Karácsonyra luxusminőségű ajándékkal!
TAG Heuer
Egy TAG Heuer karórát kézbe véve azonnal egyértelművé válik, hogy nem hétköznapi karórával van dolgunk. Az erő, és a minőség olyan hatást kelt, mint amilyen biztonsággal egy összkerékhajtású luxuslimuzin képes vágtatni az autópályán.
Ha Ön utazott már egy ilyen luxuslimuzinban, bizonyosan értékelni fog egy olyan órát, mely immáron másfél évszázada a sportosság, a versenyszellem és a minőség szinonimája.

Egy nem mindennapi karóra mellé nem mindennapi ajándék dukál - különösen Karácsonykor: minden automata TAG Heuer automata óra mellé egy csodaszép, tömör fából készült, 99,000 Ft értékű óraforgatót, minden automata kronográf mellé pedig egy ultramodern, csúcsminőségű, 159,900 Ft értékű óraforgatót adunk az egyedi gravírozáson, díszcsomagoláson, 5 év Prémium Garancián, és karbantartási szervizszolgáltatáson túl.
Kapcsolódó cikk
Igazodjon el a svájci órák világában! 1. | Szakmai tanácsok egy életre szóló karóra kiválasztásához
Kiemelt TAG Heuer ajánlataink
További TAG Heuer modellek »
Ha svájci óra, akkor: mechanikus - EPOS: az automata órák specialistája
Epos
Szívből jövő szenvedély és rendkívüli szaktudás hatja át az EPOS kizárólag mechanikus órákat tartalmazó fenséges kollekcióját. A márka gyökerei egészen 1925-ig nyúlnak vissza; ekkor az alapító mérnökként működött közre olyan óraművek kifejlesztésében és gyártásában, mint a Valjoux vagy a Landeron. Nem csoda hát, hogy ez a mérnöki szellem, a precizitás és fejlesztési attitűd ma is fontos részét képezik az EPOS filozófiájának.
Mi is fejet hajtunk azelőtt a szellemiség előtt, amely ott él a régebbi és a legújabb modellekben egyaránt - szeretettel és tisztelettel ajánljuk a mechanikus / automata órák szerelmeseinek ezeket a különleges és értékes darabokat.

Természetesen az EPOS órákat is KARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAGGAL ünnepeljük, benne: egy valódi bőrből készült, 8 férőhelyes karóradíszdoboz vagy egy 99,000 Ft értékű csodaszép diófa óraforgató 2 karóra számára* - egy ápolási csomag tisztítókendővel, utazódobozzal és szíjápoló sprayvel - egy gravírozási utalvány, amellyel a karóra egyedi felirattal látható el - egy finom kivitelű díszdoboz, melyet kérésre díszcsomagolással is ellátunk - és végül, de nem utolsó sorban: a gyári 2 éves jótállás helyett 5 év Prémium Garancia két karbantartási szervizszolgáltatással.
(*Az alap ajándékcsomagot minden EPOS órához adjuk, az óraforgatós prémium csomagot az 500e Ft feletti modellekhez.)
Kapcsolódó cikk
EPOS - Az óragyártás művészete
Kiemelt Epos ajánlataink
Az EPOS órák teljes választéka »
A legnemesebb, kis szériás svájci márkák egyike - LOUIS ERARD órák Karácsonyi Ajándékcsomaggal
Louis Erard
Ha lehet egy órának lelke, szívverése, és kisugárzása, akkor a LOUIS ERARD óráinál élettel telibbet aligha találunk. Az 1931-ben alapított márka kis remekművei a szó legszorosabb értelmében is nemesek és szívhez szólóak. A gyári 2 éves alapgaranciát ezért is emeltük 5 évre, két ingyenes karbantartással kiegészítve. Idén Karácsonyra ezen felül még egy gondosan összeállított AJÁNDÉKCSOMAGGAL is kedveskedünk a márka rajongóinak - mert bizony ezért a márkáért csak rajongani lehet.

KARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAGUNK tartalma: egy valódi bőrből készült, finom kivitelű Monogram pénztárca - egy ugyancsak valódi bőrből készült 5 férőhelyes karóradíszdoboz - egy ápolási csomag tisztítókendővel, utazódobozzal és szíjápoló sprayvel - egy gravírozási utalvány, amellyel a karóra egyedi felirattal látható el - egy finom kivitelű díszdoboz, melyet kérésre díszcsomagolással is ellátunk - és végül, de nem utolsó sorban: a gyári 2 éves jótállás helyett 5 év Prémium Garancia két karbantartási szervizszolgáltatással.
Kapcsolódó cikk
Igazodjon el a svájci órák világában! 1. | Szakmai tanácsok egy életre szóló karóra kiválasztásához
Kiemelt Louis Erard ajánlataink
További Louis Erard modellek »
A letisztultság örök eleganciája - MANFRED CRACCO órák Svájcból
Manfred Cracco
A MANFRED CRACCO egy klasszikus, 1930-ban alapított svájci óramárka, a RODANIA családjába tartozik: a hagyományos, letisztult, mindenfajta túlzásoktól mentes, nemes vonalú, kifejezetten lapos karórák rendkívül népszerűek. Egy igen kedvező árért cserébe gyönyörű csiszolású tokot, valódi bőrből készült óraszíjat, eredeti (NEM után gyártott, thaiföldi üzemekben készülő!) svájci óraszerkezetet, és teljesen karcálló üveget kapunk. Utóbbi különlegessége, hogy belső felületére egy csak bizonyos szögből látható svájci kereszt is felfestésre került, mellyel a svájci származás, és a pozitív életszemlélet egyszersmind hangsúlyozásra kerül - és a hamisítványok is könnyen kiszűrhetők.

Karácsonyi Ajánlatunkban a MANFRED CRACCO karóráihoz is AJÁNDÉKCSOMAGOT állítottunk össze, melyben elhelyeztük az alábbiakat:
egy második óraszíjat - egy szíjszerelő szerszámot - egy bőrápoló spray-t - egy gravírozási utalványt, amellyel a karóra hátlapja egyedi felirattal látható el - egy extra díszdobozt, melybe az óra és a bónusz óraszíj is elfér, és amelyet kérésre díszcsomagolással is ellátunk - és végül, de nem utolsó sorban: 4 év Prémium Garanciát, és karbantartási szervizszolgáltatást.
Kiemelt Manfred Cracco ajánlataink
További Manfred Cracco karórák »
SWISS MILITARY BY CHRONO karórák a hétköznapok hőseinek
Swiss Military by Chrono
Egy SWISS MILITARY BY CHRONO karóra alapvetően a kalandos, aktív életmódot folytatók számára készül, a sportos megjelenést erősíti, de a kidolgozása a legtöbb esetben olyan eltalált és minőségi hatást kelt, hogy bátran használható elegánsabb öltözékhez is: azért, mert szép, azért, mert férfias, azért, mert erőt és magabiztosságot sugároz, és azért, mert stílusa van.

Egy stílusos órához igyekeztünk mi is stílusos AJÁNDÉKCSOMAGOT összeállítani: a karóra mellett
egy zseblámpa vagy multifunkciós szerszám / svájci bicska* - egy tisztítókendő - egy gravírozási utalvány, amellyel a karóra hátlapja egyedi felirattal látható el - egy extra díszdoboz, melybe az óra és az ajándék is elfér, és amelyet kérésre díszcsomagolással is ellátunk - és végül, de nem utolsó sorban: 5 év Prémium Garancia, és karbantartási szervizszolgáltatás. (*79e Ft feletti modellekhez.)
Kapcsolódó cikk
Swiss Military karórák - a hétköznapok hőseinek | Mit kínál egy svájci óra, ha még az ára is kedvező?
Kiemelt Swiss Military by Chrono ajánlataink
További Swiss Military by Chrono karórák »
svájci óra ajánlataink
japán óra ajánlataink
2017 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
2017 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.