Roger’s - Az Órabirodalom
    Az Ön kosara üres. Kérjük válasszon kínálatunkból!
A japán professzionalizmus megtestesítése - SEIKO órák Prémium Garanciával
Seiko
Stabilitás, megbízhatóság, tartósság - a SEIKO órák alapvető tulajdonságai. Mindez kiegészül még azzal a fajta felelősséggel, amely a tervezést, a gyártást és a támogatást is meghatározza. A rendkívüli termékválaszték a sokak számára elérhető belépő kollekciótól, az elit modelleken át, egészen a luxuskategóriáig terjed. Egy különleges SEIKO órát hordani, egy SEIKO órát megörökölni, olyan, mintha egy nagy tiszteletnek örvendő család tagjává válnánk.
A SEIKO a japán óragyártás csúcsát jelenti. És ez megkérdőjelezhetetlen.

Ünnepi ajánlatainkból természetesen ez a patinás márka sem maradhat ki - íme a SEIKO Karácsonyi AJÁNDÉKCSOMAGJA: egy 29,900 Ft értékű óraforgató (Presage, Prospex automata modellekhez), vagy egy 6 darabos karóratároló díszdoboz - egy gravírozási utalvány, amellyel a karóra egyedi felirattal látható el - egy gyári díszdoboz, melyet kérésre díszcsomagolással is ellátunk - és végül, de nem utolsó sorban: a gyári 2 éves jótállás helyett 4 év Prémium Garancia karbantartási szervizszolgáltatással.
Kiemelt Seiko ajánlataink
További Seiko modellek »
Sportos, modern, fiatalos - kimagasló minőségű órák az AZTORIN-tól
Aztorin
Ha egy AZTORIN karórát kézbe veszünk, azonnal érezni fogjuk azt a mellbevágó különbséget, ami közte, és egy átlagos japán, vagy dizájnóra között van. A tokok, fémszíjak nikkelmentes, tömör, ragyogóan csiszolt nemesacélból készülnek, és ha nem is a luxuskategóriát idézőn, de ebben az árkategóriában szinte semmivel sem összevethető módon.
Az órák üvege karcálló zafírkristály: nem minerálüveg, nem zafír felületkezelésű K1 üveg, hanem valódi zafírkristály, amely hétszer keményebb, mint az acél, és ötször keményebb, mint a 'karcállónak' mondott minerálkristály.
Az AZTORIN nem svájci óra, de ha nem akarunk százezer Forint feletti összeget szánni egy karórára, akkor a legjobb választás, ha az anyagát, kivitelét, üvegét, használhatóságát figyelembe vesszük.

És hogy ezek a nagyszerű órák Karácsonyra még vonzóbbak legyenek, az alábbi AJÁNDÉKCSOMAGOT állítottuk össze hozzájuk: egy automata csatos férfi bőrszíj - egy ápolási csomag tisztítókendővel, utazódobozzal és szíjápoló sprayvel - egy gravírozási utalvány, amellyel a karóra egyedi felirattal látható el - egy díszdoboz, melyet kérésre díszcsomagolással is ellátunk - és végül, de nem utolsó sorban: a gyári 2 éves jótállás helyett 4 év Prémium Garancia karbantartási szervizszolgáltatással.
Kapcsolódó cikk
Sportos, modern, fiatalos karórák – nem egynyári használatra | Az AZTORIN órák bemutatása
Kiemelt Aztorin ajánlataink
Az AZTORIN teljes választéka »
Finom elegancia hölgyek számára - ELIXA órák karácsonyi AJÁNDÉKCSOMAGGAL
Elixa
Tisztaság, minimalizmus, szépség és ragyogás - ez mind igaz az ELIXA varázslatosan szép modelljeire. Azonban ezek az órák nem csak szépek, de árkategóriájukban egyedülálló minőséget is képviselnek - nem véletlenül adunk hozzájuk kiterjesztett, Prémium Garanciát.
Válasszon egy igazán hódító ajándékot idén Karácsonyra, amit mi is kiegészítünk egy karácsonyi meglepetéscsomaggal.

KARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAGUNK tartalma: egy izgalmas Elixa ékszer* - egy selyemfényű, hosszan tartó BOURJOIS rúzs, természetesen választható színben* - egy gravírozási utalvány, amellyel a karóra egyedi felirattal látható el - egy finom kivitelű díszdoboz, melyet kérésre díszcsomagolással is ellátunk - és végül, de nem utolsó sorban: a gyári 2 éves jótállás helyett 3 év Prémium Garancia karbantartási szervizszolgáltatással. (*30e és 50e Ft közötti órákhoz az ékszer vagy a rúzs választható, 50e Ft feletti órákhoz mindkettő jár.)
Kapcsolódó cikk
ELIXA – Finom elegancia hölgyek számára
Kiemelt Elixa ajánlataink
További ELIXA modellek »
Japán automata órák kedvező áron - az ORIENT világsikerének titka
Orient
Míg a Casio a megbízható quartz órákat, a Seiko a professzionalizmust képviseli, az ORIENT pedig a megfizethető automata órákban számít erősnek. A típusválaszték változatos, és az árak is széles sávon mozognak, így az abszolút belépő szint mellett komolyabb darabok is választhatóak.
Az ORIENT 1950-es alapítása óta népszerű, amit legfőképp annak az érzésnek köszönheti, amely egy mechanikus óra semmihez sem hasonlítható birtoklását jelenti.
Idén Karácsonyra az ORIENT modelljeit kedvezményes áron kínáljuk.
Kiemelt Orient ajánlataink
Teljes Orient választékunk »
"A stílus és a divat között a minőség a különbség." - ARMANI órák a stílus szerelmeseinek
Emporio Armani
Giorgio Armani szerint "a stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia."
Az EMPORIO ARMANI órák ugyan nem vetekedhetnek a legjobb svájci órákkal, de nem vethetőek össze az olcsó divatcikkekkel sem. A stílusuk pedig megkérdőjelezhetetlen.

Mit is adhatnak KARÁCSONYI AJÁNDÉKKÉNT hozzájuk, mint valami olyat, ami az abszolút eleganciát közvetíti: egy díszdobozos mandzsettagombot - tetszés szerint kiválasztva azt legújabb kollekciónkból, továbbá: egy ápolási csomagot, hogy az óránk mindig tökéletesen ragyogjon, egy gravírozási utalványt, amellyel a karóra egyedi felirattal látható el és egy díszdobozt, melyet kérésre díszcsomagolással is ellátunk. (Az ajándékcsomag a teljes árú modellekhez választható.)
Kiemelt Emporio Armani ajánlataink
További Emporio Armani órák »
A CASIO legjobb és legújabb modelljei kedvezményes áron!
Casio
A japán megbízhatóság megtestesítése, a fogyasztói igényekre reflektáló, azokat újraértelmező termékek, az európai ízlésnek is megfelelő formavilág, és számtalan technológiai újítás, amely egy pillanatra sem válik öncélúvá, mert egyszerre célozza az egyediséget, de még inkább segíti az embert a hétköznapjai során; mindez rendkívül széles, és egyre bővülő termékportfólióban, kedvező áron kínálva - ez a Casio órák világsikerének titka.

Idén Karácsonyra a CASIO legjobb modelljeit 2 éves jótállással, részletes magyar nyelvű leírással és extra kedvezménnyel kínáljuk.
Kapcsolódó cikk
Miért a Casio óra a legnépszerűbb Magyarországon? | A Casio órák bemutatása
Kiemelt Casio ajánlataink
További akciós Casio karórák »
svájci óra ajánlataink
japán óra ajánlataink
2017 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
2017 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.