Roger’s - Az Órabirodalom
    Az Ön kosara üres. Kérjük válasszon kínálatunkból!
Ajánlataink ebben a hónapban
EXTRA AJÁNLATUNK - Kizárólag február 22-25. között
Több, mint 2,500 népszerű karóra PÁROS AKCIÓBAN 40% engedménnyel!
FINOM ELEGANCIA HÖLGYEK SZÁMÁRA - Elixa órák Extra Ajándékcsomaggal
SPORTOS, MODERN, FIATALOS - Aztorin karórák Extra Ajándékcsomaggal
A Seiko csoport MODERN, FIATALOS MÁRKÁJA - Pulsar órák Extra Ajándékcsomaggal
ÜTÉSÁLLÓ, VÍZÁLLÓ, TÉLÁLLÓ Casio G-Shock karórák 15% engedménnyel
Automata Orient órák EXTRA VÍZÁLLÓSÁGGAL és extra kedvezménnyel
PRÉMIUM PARKER tollak 10% kedvezménnyel, ajándék tolltartóval és extra díszdobozzal
Különleges, SZÉLÁLLÓ, ÖRÖK GARANCIÁS Zippo öngyújtók ajándék gravírozással
EXTRA AJÁNLATUNK - Kizárólag február 22-25. között
Swiss Military by Chrono
Erre a hétvégére ismét különleges ajánlattal készültünk: a SWISS MILITARY BY CHRONO (amely nem tévesztendő össze más, hasonló nevű márkákkal) egyik sikermodelljét kínáljuk rendkívül kedvező áron, 15,000 Ft kedvezménnyel, mindössze 54,900 Forintért.
Kapcsolódó cikk
Swiss Military karórák - a hétköznapok hőseinek | Mit kínál egy svájci óra, ha még az ára is kedvező?
Kiemelt Swiss Military by Chrono ajánlataink
A modell adatlapja »
Több, mint 2,500 népszerű karóra PÁROS AKCIÓBAN 40% engedménnyel!
Február és a Valentin nap - ez a hónap minden hevesebben dobogó szív tulajdonosa számára a Szerelem Hónapja. Mi sem mehetünk el szó nélkül e mellett: februárban több, mint 2,500 különböző minőségi karórát kínálunk PÁROS AKCIÓBAN. Válasszon saját részre és szerettei számára egy emlékezetes darabot, és az alacsonyabb árúra 40% engedményt adunk!
(Kedvezményes kínálatunk más ajánlatainkkal természetesen nem összevonható.)
Kiemelt Swiss Military by Chrono ajánlataink
A PÁROS AKCIÓBAN szereplő összes modell »
FINOM ELEGANCIA HÖLGYEK SZÁMÁRA - Elixa órák Extra Ajándékcsomaggal
Elixa
Tisztaság, minimalizmus, szépség és ragyogás - ez mind igaz az ELIXA varázslatosan szép modelljeire. Azonban ezek az órák nem csak szépek, de árkategóriájukban egyedülálló minőséget is képviselnek - nem véletlenül adunk hozzájuk kiterjesztett, Prémium Garanciát.
Válasszon egy igazán hódító ajándékot az új évben, amit mi is kiegészítünk egy meglepetéscsomaggal.

Az ELIXA Februári Ajándékcsomagjának tartalma: egy izgalmas Elixa ékszer vagy egy selyemfényű, hosszan tartó BOURJOIS rúzs, természetesen választható színben - egy finom csokoládédesszert - egy gravírozási utalvány, amellyel a karóra egyedi felirattal látható el - egy finom kivitelű díszdoboz, melyet kérésre díszcsomagolással is ellátunk - és végül, de nem utolsó sorban: a gyári 2 éves jótállás helyett 3 év Prémium Garancia karbantartási szervizszolgáltatással.
Kapcsolódó cikk
ELIXA – Finom elegancia hölgyek számára
Kiemelt Elixa ajánlataink
További Elixa karórák »
SPORTOS, MODERN, FIATALOS - Aztorin karórák Extra Ajándékcsomaggal
Aztorin
Ha egy AZTORIN karórát kézbe veszünk, azonnal érezni fogjuk azt a mellbevágó különbséget, ami közte, és egy átlagos japán, vagy dizájnóra között van. A tokok, fémszíjak nikkelmentes, tömör, ragyogóan csiszolt nemesacélból készülnek, és ha nem is a luxuskategóriát idézőn, de ebben az árkategóriában szinte semmivel sem összevethető módon.
Az órák üvege karcálló zafírkristály: nem minerálüveg, nem zafír felületkezelésű K1 üveg, hanem valódi zafírkristály, amely hétszer keményebb, mint az acél, és ötször keményebb, mint a 'karcállónak' mondott minerálkristály.
Az AZTORIN nem svájci óra, de ha nem akarunk százezer Forint feletti összeget szánni egy karórára, akkor a legjobb választás, ha az anyagát, kivitelét, üvegét, használhatóságát figyelembe vesszük.

És hogy ezek a nagyszerű órák még vonzóbbak legyenek, az alábbi AJÁNDÉKCSOMAGOT állítottuk össze az 50e Ft feletti modellekhez: egy mobilkészülékek töltésére alkalmas, hordozható Power Bank - egy alumínium házas, kempinglámpaként is használható, nagy fényerejű LED lámpa - egy gravírozási utalvány, amellyel a karóra egyedi felirattal látható el - egy díszdoboz, melyet kérésre díszcsomagolással is ellátunk - és végül, de nem utolsó sorban: a gyári 2 éves jótállás helyett 4 év Prémium Garancia karbantartási szervizszolgáltatással.
Kapcsolódó cikk
Sportos, modern, fiatalos karórák – nem egynyári használatra | Az AZTORIN órák bemutatása
Kiemelt Aztorin ajánlataink
Az AZTORIN teljes választéka »
A Seiko csoport MODERN, FIATALOS MÁRKÁJA - Pulsar órák Extra Ajándékcsomaggal
Pulsar
A feledhető divatmárkák árában akár egy igazi óragyár termékei közül is választhatunk: az 1972-ben, a világ első digitális órájával bemutatkozó PULSAR, a japán óragyártás csúcsát jelentő SEIKO csoportjába tartozik.
Megbízhatóság, anyagminőség és kidolgozás szempontjából az anyavállalat belépő modelljeivel vetekszik - ezt igazolja az általunk nyújtott Prémium Garancia is. Az órák friss, dinamikus, modern attitűdje, egyéni stílusa a fiatalok számára különösen vonzó lehet.

A PULSAR februári Ajándékcsomagjába: egy exponáló gombbal rendelkező szelfibotot - egy speciális karóra tisztító kendőt - a legkomolyabb modellekhez pedig egy ápolási csomagot is elhelyeztünk. Mindezen felül választható még gravírozási utalvány, amellyel a karóra egyedi felirattal látható el, valamint díszcsomagolás is, és végül, de nem utolsó sorban: a gyári 2 éves jótállás helyett 4 év Prémium Garancia egy karbantartási szervizszolgáltatással.
Kiemelt Pulsar ajánlataink
További Pulsar karórák »
ÜTÉSÁLLÓ, VÍZÁLLÓ, TÉLÁLLÓ Casio G-Shock karórák 15% engedménnyel
Casio
A világ első ütésálló G-Shock karóráját a Casio 1982-ben mutatta be, amely a kezdeti elutasítás után oly nagy sikert aratott, hogy 2009 decemberében már az 50 milliomodik darab legyártására került sor.
A G-Shock megalkotását egy speciális hármas cél megvalósítása indukálta: létrehozni egy olyan órát, amely felrúgja a hagyományos órák használati szabályait: működőképes marad egy 10 méteres szabadesés után is, legalább 10 bar vízállósággal bír, és akár 10 évig működik egyetlen elemmel.
200 kísérleti prototípus, és több évnyi fejlesztő munka árán született meg a G-Shock, egy olyan Casio óra, amely mára nem csupán egy univerzálisan, szélsőséges körülmények között is használható karóra, hanem a Casio legendás fejlesztése, amelyet máig senki meg sem próbált utánozni, és amellyel örökre beírták nevüket a történelemkönyvekbe.
A G-Shock óra, használati tárgy, egyfajta stílus ikon, amely sportos, fiatalos és utánozhatatlanul egyedi.
Februárban a Casio teljes G-SHOCK modellcsaládját 15% engedménnyel kínáljuk.
Kapcsolódó cikk
Miért a Casio óra a legnépszerűbb Magyarországon? | A Casio órák bemutatása
Kiemelt Casio ajánlataink
További G-SHOCK karórák »
Automata Orient órák EXTRA VÍZÁLLÓSÁGGAL és extra kedvezménnyel
Orient
A karórák tartóssága és ellenálló képessége a tokozáson, az illesztések pontosságán, a szigeteléseken és a korona, valamint a hátlap rögzítésén együttesen múlik. A kidolgozási minőség egyértelmű fokmérője ha a beállítókorona nem húzható ki hagyományos módon, mert az menettel záródik. Direkt nedves környezetnek csak és kizárólag menetes koronával szerelt órát szabad kitenni, hiszen e nélkül a vízmentesség nem garantálható.
Az Orient választékának egy kicsiny, ám annál komolyabb szeletét teszik ki az ilyen kialakítású órák.
2018. februárjában ezekre a modellekre 18% engedményt biztosítunk.
Kiemelt Orient ajánlataink
További vízálló Orient automata órák »
PRÉMIUM PARKER tollak 10% kedvezménnyel, ajándék tolltartóval és extra díszdobozzal
Parker
Míg a karórák között a Doxa, addig a tollak esetében a PARKER jelentette évtizedeken keresztül a megfizethető minőséget. A PARKER azonban az elmúlt években nem csupán bevált alapmodelljeit vitte tovább, hanem szebbnél szebb újdonságokat is bemutatott, amelyek ára ugyan magasabb, de még mindig csupán tizedébe kerülnek, mint a luxuskategória íróeszközei.
Januárban a PARKER Prémium modelljeit 10% engedménnyel, extra díszdobozban kínáljuk, melyben a toll mellett egy Parker tolltartó is helyet kapott - így nem csak saját részünkre lehet remek választás, de ajándéknak sem utolsó.
Kiemelt Parker ajánlataink
További Parker tollak »
Különleges, SZÉLÁLLÓ, ÖRÖK GARANCIÁS Zippo öngyújtók ajándék gravírozással
Zippo
A ZIPPO Az Öngyújtó, de valójában sokkal több ennél.
Akár egy karóra, ez is stílust, jellemet, státuszt szimbolizál, mert mesél és kifejez valamit arról, aki használja. Másrészt a ZIPPO messze nem csupán egy olyan tűzgyújtó eszköz, amelyre örök garancia vonatkozik, jellegzetes kattanó hanggal nyílik és csukódik, feltűnik filmekben (a 2000 mozi között találjuk a Drágán add az életedet, a Kutyaszorítóbant, az Indiana Jonest, a Reklámőrülteket, vagy a Ponyvaregényt, de James Bond kezében is megfordult), és amely szélben is képes ellátni a feladatát: a ZIPPO öngyújtókat legendás történetek teszik halhatatlanná, amelyek arról szólnak, hogyan adtak meleget, fényt, hogy mentettek meg egy-egy hétköznapi helyzetet, vagy védtek meg egy emberi életet.
A ZIPPO gyújtók már a történelem részét képezik, ezért kedvesek a gyűjtők számára is szerte a világon.
Februári kampányunk keretében minden 10,000 Ft feletti Zippo önygújtót díjmentesen gravírozunk.
Kiemelt Zippo ajánlataink
További Zippo öngyújtók »
Svájci óra ajánlataink
Japán óra ajánlataink
2018 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
2018 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.

WebDeb - Ahol a weblapok születnek...