Menü
Kedvencek

Tegye a Karácsonyt emlékezetessé!

Kolozsy Attila
Kolozsy Attila | 2014. november 12.

A Karácsony nem csupán az ajándékozásról szól, nem is magáról az ajándékról, hanem arról az egész éves figyelemről, odaadásról, törődésről, amivel és ahogyan viseltettünk azok iránt, akiket az év legszebb ünnepén szeretnénk meglepni, megajándékozni.
Az ajándékkeresés közben saját magunknak kell számot adjunk, mennyire figyeltünk szeretteinkre, ismerjük e őket, és meg tudjuk e ítélni, hogy mi illik az egyéniségükhöz, stílusukhoz leginkább.

Azok, akik időben kezdik a nézelődést, töprengést, könnyebb dolguk van, de mi azoknak is szeretnénk segíteni, akik kicsit később, netán az utolsó pillanatban.

Ha szeretne elmerülni az órák nagyszerű világában, több részletes írást talál az oldalunkon, amelyek segítségével szakértője lehet az óráknak, és könnyebben megítélheti, mi miért kerül többe, vagy kevesebbe.

Ha ajándékot keres, ajánljuk figyelmébe férfi és női órákat bemutató cikkeinket, de ha teheti, keresse fel üzleteinket, ahol személyre szabottan tudunk segíteni Önnek, hogy megtalálja azt, ami a legmegfelelőbb.

 

Segítünk a választásban - de a csere miatt sem kell aggódnia

Amennyiben a kiválasztott ajándék mégsem aratna sikert, egészen január végéig kicseréljük azt egy megfelelőbbre.

Egy karóra hosszú évekre, netán egy életre is szólhat - ezért annak komfortosnak, stílusában, műszaki tulajodnságaiban is tetszőnek és megfelőnek kell lennie. Ezen a téren nem kell, és nem szabad megalkudni.

Karórát választani, ha pontosan meg tudjuk fogalmazni, hogy kinek, és milyen paraméterekkel rendelkezőt szeretnénk, könnyebb, mint gondolnánk. Abban pedig a segítségére leszünk, hogy a felvázolt igényeknek megfelelőt megtaláljuk.

Üzleteinkben a Karácsonyra választott ajándékok cserelehetőségét egészen január 31-ig fenntartjuk azon termékek esetében, amelyeket nem hordtak.

 

Tegye ajándékát egyedivé!

Ha nem csak egy szép órát szeretene ajándékba adni, de valamivel egyedibbé is szeretné tenni, erre is lehetőséget biztosítunk.

Egy órahátlapon, vagy akár az óra díszdobozán egy idézet, egy évszám, egy monogram egyedi és különleges.

Értéktől függően a karórák gravírozása ingyenes, de annak érdekében, hogy a Karácsonyi megnövekvő kereslet ne okozzon késedelmet, kérjük, hogy ilyen irányú igényét minél előbb jelezze.

 

Az ajándék kicsomagolása is öröm

Manapság kezd kimenni a divatból az ajándék becsomagolása, szalaggal átkötése. Pedig az ajándéktasak bármennyire is szép és mutatós, nem pótolhatja azt az élményt, amit az ajándék becsomagolása, majd kibontása okoz.

Amennyiben Ön is szeret ajándékot felbontani, de a csomagolás nem az erőssége, mi ezt is elvégezzük Önnek, értéktől függően akár díjmentesen. Csak kérnie kell, és választania a csomagolóanyagok és szalagok közül.

 

Meglepetés az óra mellé

A Karácsonyi ajándékozásból mi sem szeretnénk kimaradni, de olyat sem szeretnénk adni, amire semmi szükség - ezért vásárlóink maguk dönthetik el, mit kérnek órájuk mellé. Válassza ki webshopunkban a legjobban tetsző karórát, és mindegyik alatt megtalálja, hogy milyen ajándékok közül válogathat.

 

Bőrszíjcsere, fémszíj igazítás

Attól függetlenül, hogy az óragyárak minden eddiginél nagyobb választékban készítik óráikat, mégis előfordulhat, hogy egy karóra minden szempontból tökéletesen megfelelő, csak a szíja nem olyan anyagú vagy színű, mint amire vágyunk. Ebben az esetben is vásárlóink rendelkezésére állunk, és hatamas óraszíj választékunkból biztosítunk lehetőséget a cserére.

Természetesen a fémszíjak hosszának beállítását is vállaljuk: a sérülésmentes méretre igazításokat professzionális svájci szerszámokkal végezzük.

 

Ingyenes házhozszállítás

Egyedülálló választékunk, amelyben több exkluzív óramárka is szerepel, webshopunkon keresztül bárki számára elérhető. 20,000 Ft felett minden óra szállítási költségét átvállaljuk.

 

Garancia

A szervizháttér biztosítása mind a vásárlók, mind az üzletek számára másodlagos.

A vásárlók úgy gondolják, olyan terméket vásároltak, ami nem fog elromlani, az üzletek pedig a szervizekre hárítják a felelősséget.

25 éves tapasztalatunk alapján azonban tudjuk, óhatatlan, hogy egy naponta kézen viselt érzékeny szerkezet odaütődik, leesik, megsérül, és akkor nem mindegy, hogy a hiba elhárítható e úgy, mintha semmi sem történt volna.

A márkás órák szerviz- és alkatrészellátottsága nem egyforma: a divatórák kevésbé biztosítják, hiszen úgy sem örök életre készültek; másoktól rendelhető alkatrész, de igen hosszú átfutási idővel.

Azon márkáinkat, ahol a gyárak számára nem csak az eladás, de az azt követő vevői elégedettség is ugyanolyan fontos, kiemeltük, és 5 év garanciát biztosítunk rájuk. Ezek az első számú ajánlásaink.

 

Tegye a Karácsonyt emlékezetessé!

 

Decemberi promóciónk: Nyerje vissza órája árát!

Idén Karácsonyra egy speciális akcióval készültünk, melynek során hetente kisorsolunk egy vásárálót, aki visszanyeri órájának árát Vásárlási utalvány formájában. A november 24. és december 22. között tartó akciónkban a 20,000 Ft feletti fogyasztói árú karórák vásárlói vehetnek részt, akiknek adatait a vásárláskor rögzítjük.

Claude Bernard órák listázása › Böngésszen a teljes kollekcióban
Elérhetőség
Ismerjen meg bennünket › Történetünk, üzleteink, elérhetőségek
5 év prémium garancia
Roger's Prémium+ Garancia › Ismerkedjen meg a garancia részleteivel
Roger's Webshop

WEBSHOP

www.orabirodalom.hu
Tel.: +36 (20) 335-3333
E-mail: 
Elérhetőségeink: Roger's premium
Roger's Premium
Debrecen, Piac u. 31.
Tel.: +36 (20) 335-3333
E-mail: 
Nyitva: Hétfő-szombat 10:00-18:00
Elérhetőségeink: Roger's
Roger's
Debrecen, Batthyány u. 22.
Tel.: +36 (20) 335-3333
E-mail: 
Nyitva: Hétfő-szombat 10:00-18:00
Hírlevél feliratkozás
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért
és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
2024 © Minden jog fenntartva! Az oldal folymatos fejlesztés alatt áll, az esetlegesen fennálló hibákért és pontatlanságokért elnézésüket kérjük. Minden visszajelzést örömmel fogadunk.
* Az ingyenes házhozszállítást Magyarország területén tudjuk biztosítani.

WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
KeresésLakatKosárNyílNyílcbcbcbcbpipa